resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2505
    ulan bir mac oynamadi diye nereden duydugunuz belli olmayan, buyuk ihtimalle götünüzden uydurdugunuz haberlerle tranfer ettiniz adami. hem de birkac takimla gorusturdunuz, 15 milyon eurolara satitniz.

    ilk olarak hocanin 27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçındaki plani buyuk ihtimalle sneijder ve engini oyuna aldiktan sonra son bolumlerde buraki sahaya surmekti. melonun kirmizi karti isi degistirdi, hoca savunarak skoru korumak istedi ve hakani oyuna surdu ki bunu bu sene cok iyi yaptik, ozellikle iceride oynadigimiz fenerbahce macinda.

    ayrica bu macta ilk onbir baslamamasin sebebi sert ve baskili oynayan besiktas orta sahasina karsi umut ve elmanderi yari forvet yari orta saha gibi kullanma istegiydi.

    bugunku maci gectim, gelelim satilma mevzusuna. kardesim senin baskanin, hocan, yonetimin bu kadar vizyonsuz mu? sampiyonlar liginde yaptigi transferlerle bu sene yari final, onumuzdeki yillarda kupayi almayi hedefleyen takim sampiyonlar liginin en degerli oyuncusu secilen adamini satar mi? senin kafan bunu aliyor mu?

    hala fenerbahce medyasinin takimini yipratmak icin ne gibi hayal urunu haberler servis ettigini anlamiyor musun? bu gibi oyunlara malzeme oldugun icin utanmiyor musun kendinden?

    madem adam satarak takim buyuyor, vizyonu genis olunuyor, arayalim azizi, 20 milyon euoya okutalim buraki.

    daha cok gol atacak burak sampiyonlar liginde. daha sampiyonluk kupasi gorecek o eller. o kadar kolay mi lan? bir mac oynamadi diye fener medyasinin gazina gelinip buraya salak sacma transfer haberleri yazilir mi?

    allah hepimize akil fikir versin. galatasarayimi kem gozlerden, kiskanclardan, ozellikle aptallardan korusun. amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın