resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5104
    futbol takımı 2012-2013 sezonunda kötü futbol oynamaktadır. kasımpaşa maçına kadar savundum oynanan futbolu. tomas ujfalusi dedim, bozuk saha dedim, şampiyonlar ligi dedim, yeni transferler var dedim. ama artık susuyor ve artık savunmuyorum.

    kariyerine bakıp fatih terim'e kötü teknik direktör diyeni allah çarpar. ama bu takım neden oynamıyor hocam? başkan karıştırıyor desen, adam türkiye'de değil nasıl karıştıracak? bülent tulun desen, istemedin geçen sene çıkarttılar floryadan. orda burda bülent tulun'un demeç verdiğini de görmüyoruz. futbolculardan arkanda olmayan, sana inanmayan yok. zemin kötü dedin, ilk uygun zamanda düzelttiler. sneijder gelecek dediler, buna karşı çıkmana imkan yok. kim istemez sneijder'i. alacağı para problem olacaksa, diğer futbolcuların sesini çıkarmamasını sağlamak senin işin zaten. ee oyuncular formsuzsa, başkana soracak halimiz yok neden formsuz diye, sorunun muhattabı sensin hocam. scott piri ne iş yapıyor hocam? peki bu takım neden oynamıyor hocam allah aşkına? taktik mi yapıyorsun schalke'ye karşı takımımı gizliyorsun? senin stilin değil bu. gördüğüm 12 şampiyonlukta da galatasaray gizlenmemiştir, rakibe karşı pozisyon almamıştır. çıkıp aslan gibi oynamıştır, sayende

    galatasaray divan kurulu üyesi olduğun günde; olağan divan kuruluna gidip beratını almayıp, basın karşısına elinde başkana mektupla çıktın sana eleman dedi diye. ki adam türkçe kelimeleri seçerken hatalar yaptığı bariz olmasına rağmen, kimse üzerinde durmamasına "eleman" sözcüğünü sakız ettin medyaya. kaldı ki aynı başkan 2 gün önce fatih terim galatasaray'a başkan olacak adamdır demişti. buna da 2 kelimeyle teşekkür etmedin. bunun üzerine olağanüstü divan kurulu yapıldı sana beratını vermek için. hani aslolan galatasaray'dı. bu senin içinde geçerli değil mi? kalfalık, ustalık, profesörlük dönemin falan da geçti, artık filozofusun futbolun ve galatasaray'ın. bu taraftar senin kareografini yapıyor, başkan diye bağırdıkları bile yok. nedir hocam problem? takım gündemden etkileniyorsa; şu tecrübedeyken takımını bu gibi suni gündemlerden koruman beklenirken, takım neden etkileniyor hocam? kasımpaşa maçı sonrasında ateşe körükle giderek bu gündemden sende sorumlusun.

    hocam bu takım neden oynamıyor allah aşkına? bilip göremediğimiz nedir acaba? sneijder transferinden korkmaya başladık yeminle. sneijder'den korkulur mu yahu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın