resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5062
    şu yazılanlara bakıyorum harbiden bırak terim'i bize bülent ünder bile fazlaymış. uzun zamandır oynattığı rezalet, rezil , kepaze futbolla geçen sezon 9 puan farkla şampiyon yapmış, bu sene şampiyonlar liginde son 16ya bırakmıştır. düşün artık bu takım bir de bazılarının istediği gibi oynasa bırak şampiyonlar ligini dünya kupasını kaldıracak. ulan ayıptır be bahsettiğiniz isim fatih terim.

    adaletli forma dağıtmıyormuş nereden biliyorsun ? florya'da mı çalışıyorsun ? her gün antrenmanlara gidip kim ne kadar koştu not mu ediyorsun ? bu takımı fatih terim ve yardımcılarından daha çok mu tanıyorsun ?

    burası galatasaray ve bu takımın imparatoru vardır bu kişi de fatih terim'dir. kimsenin zoruna gitmesin. buraya eğitim abidesi diyenler gitsin lise turnuvalarında galatasaray lisesi sporu tutsun. bu adam fatih terim arkadaşım. lafa geldi mi ? bu adamlar yıldız adamlar tabi ki istekleri olacak kaprisleri olacak diyorsun. söz konusu fatih terim olunca kusura bakmasın. yönetim istediği gibi işine karışır diyeceksin. bunlar fenerbahçe'de olur. oldu gelsin başkan soyunma odasına insin. bülent tulun florya'da istediği gibi at koştursun. bu mu sizin istediğiniz ? bu adam florya'da tek bir yönetici istemiyorum derse o kapıdan tek bir yönetici içeri girmemelidir. işine gelmeyenler fatih terim gidesiye kadar bu takımı tutmasın ya da rüyalarında laurent blanc hayali kursun. blanc kim amk ? fatih terim o adamı taktik tahtası yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın