resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5052
    bu arada bugün anlıyoruz ki devre sonlarına doğru söylediği bana başkan sneijder, kaka ve diego isimlerini verdi ben sneijder'i değil diego'yu değil kaka'yı istedim sözü direkt olarak bülent tulun'u hedef alıyormuş. o gün zaten henüz lig bitmemişken ve transferin t'si dahi piyasada yokken bunları söylemesini abes bulmuştum. anlaşılıyor ki o günlerde bülent tulun sneijder için temaslara başlamış ve fatih terim'e onayı için ismi yollanmıştı. terim'in cevabı ise dolaylı yoldan siz değil ben kurarım bu takımı ve ben sizin direttiğiniz sneijder'i istemiyorum şeklinde oldu. bence çok daha kötüsü terim'in istediği isimlerin hepsinin veto yemesi ve tüm imkanların terim'in daha 1 ay evvel basın önünde istemiyorum dediği sneijder'e yönlendirilmesi oldu. yine basın üstünden karşılıklı laf sokmaların ise akıl ve mantıkla açıklanır tarafı yok.

    bugün terim'in karşısına kim geçerse geçsin taraftarın her şekilde terim'in arkasında duracağını bile bile oynanan oyunun diğer perdesinde ise ultraslan da var. yazdan beri alttan alta işlenen ultraslan'la terim'in arası soğuk lafları (ultraslan kim amk terim'in karşısında) denge oyununun bir başka cephesi. oysa terim'in isteği 2000 yılında da 2003 yılında da 2012 yılında da aynı. florya patron benim ve beni burada rahat bırakın. anlaşılmaz biçimde ne süren ne canaydın ne aysal bu isteği yerine getirmeye yanaşmadı. üstüne üstlük hep birilerini bir şekilde başına musallat etmeye kalkıştılar. sırf birilerinin egoları tatmin olacak diye hem galatasaray'ı hem bu büyük galatasaraylı'yı harcamaya kalkışmayı anlamıyorum.

    ha bir de madolyonun öteki yüzü var. ona da değinmek lazım. sezon başından beri ve bugün de dahil olmak üzere fatih terim direktör olarak oldukça formsuz. ayrı ayrı detayla girmek şu yazıda lüzumsuz amma ve lakin terim'i eleştirilmez kabul etmek ve yanlışları olduğunu dile getirmemek ve hatta getirene karşı olumsuz yargılar türetmek galatasaraylılık filan değil. terim'in sezon başından beri ısrar ettiği hataları var. takım içi forma adaleti olsun oyuncu değişiklikleri olsun ya inattan ya da (enerjisini dışarıda tükettiğinden) formsuzluktan bazen dönebilecek maçları dahi elden uçurur hale geldi. bu hataları konuşmak, tartışmak ne terim'in adını lekeler ne de adından bir şey eksiltir. en nihayetinde terim'in birlik beraberlik sözlerin alkışlarken onu tabu haline getirmenin kimseye faydası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın