resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5033
    varan 1: türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük yerli teknik direktörü
    varan 2: medya, galatasaray camiası ve kamuoyunda ciddi ağırlığı olan bir insan

    sen yazma diye önce ben yazdım. sıkıldım çünkü hiçbir şey anlatmayan fatih terim güzellemelerinden. sanki burada fatih terim'in kariyerine laf eden adamlar varmış gibi. sanki yapılan eleştiriler karakterine, galatasaraylılığına, galatasaray sevgisineymiş gibi. kraldan çok kralcı olmak denir ya oradaki kralcısın sen, o yüzden senin diyeceklerini önce ben dedim. kabul ettim.

    2012-2013 sezonu itibariyle bu gözlerin izlediği en sıkıcı, en tekdüze, en kolay önlem alınabilir, yendiğinde de yenildiğinde de en tat vermeyen galatasaray futbol takımlarından birini yaratmıştır. hem de ciddi paralar harcayarak/harcatarak. ligin en kaliteli yerlilerini alarak. bütçe olarak neredeyse rakipsiz olduğu bir ortamda. elinde mustafa sarp, barış özbek falan olsa derim ki hoca ne yapsın? ama kıçı kırık stsl'yi domine etmek için daha kimi alacaksın hocam, imparatorum? kasımpaşa, gaziantepspor, elazığspor, orduspor, karabükspor, mersin idman yurdu, eskişehirspor... bunlar bu sezon oyununu kabul ettiremediğin takımlar. ve sen galatasaray'sın.

    her şeyin en iyisini o bilir buna tamam diyorum karşı çıkmıyorum. sadece şunu soruyorum kendisinin çok büyük bir taktisyen, çok büyük bir stratejist olduğunu savunanlara: emre çolak-aydın yılmaz- felipe melo*-selçuk inan orta sahasından ne bekliyor? hani maça çıkmadan onlara ne diyor, ne istiyor ve neyi alamıyor? benim futbol bilgim darsa saha içini iyi okuyamıyorsam bilen biri çok rica ediyorum mesaj yoluyla anlatsın. desin ki şu şudur bu budur. kanatlardan orta açmak dışında bir hücum planımız daha var. bunu yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. inan mağlubiyetler falan sikimde değil. heyecanımı kaybettim lan maç izlerken!

    basın toplantısı sonrası varan 3: kendisi de söylediği gibi aslolan galatasaray'dır. kişiler galatasaray için buradadır ve galatasaray için çalışır. fatih terim daha dünyada yokken bu kulüp büyük kulüptü. aynı şey bizler için de geçerli. yönetim-teknik direktör gerginliğinin detaylarını bilmiyorum ama basın aracılığıyla yapılmasını iki taraf açısından da yanlış buluyorum. içeride konuşulmalı, halledilmeli, netice basına açıklanmalı. normal olan budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın