resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5019
    18 ocak 2013 kasımpaşa galatasaray maçı sonrası açıklamaları ile, baya üzgün olduğu bir şeylere kırgın olduğu çok belli olan imparatorumuz.

    bazı kendini mourinho zannedenler tarafından, yok emre neden oynuyor? elmader çıkarmıydı? sanahın en kötüsü emre nasıl tahammül ediyor? manevi oğlu gibi saçma sapan eleştiriler tabi tutulmuş.
    ulan arkadaş değil miydiniz siz geçen sene arenadaki maçtan sonra çok büyük futbolcu olacak emre?
    bugünkü maçta sabri den başka adam gibi top oynayan vardı da bir tek emre mi kötüydü?

    takımda bir problem var bu problemin adı orta sahanın formsuzluğu. bu problemin başıca nedeni geçen seneki selçuk-melo ikilisinin gereken seviyede olmaması ve her maçta galatasarayın jeneriklik goller yemesi. ve kapanan takımları açmaktaki sorundan dolayı takım puanlar kaybediyor. fatih hoca da bunun farkında olduğundan, on numara diye tabir edilen, yaratıcı oyuncu almak istiyor. snejder bu sebepten istendi. malum ilk tercihi kaka ydı ama kaka kesin bir dille türkiyeye gelmem dedi.

    maç sonu açıklamalardan anlaşıldığı üzere, snejder in işi bu kadar ağırdan alması, ve aşırı nazlanması hocayıda sinirlendirmiş. ''kimse galatasaray dan büyük değildir'' ve ''aslolan galatasaraydır'' açıklamasının nedeni kısaca geleceksen gel, gelmeyeceksen siktir git, ama bir karar ver anlamındadır. bu konuda sanırım yönetimede şu mesajı vermiştir; kararını versin gelmeyecekse ona göre planımızı yapalım, ama bir an önce karar verilmesini istemedektir hoca.

    son olarak hocayı eleştirmek, beğenmemek kimsenin haddi değildir. eğer fatih terim bir şey yapıyorsa haklıdır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın