resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4949
    hala kendisini 10 yıl önceki argümanlarla eleştirenler var aramızda. evet hoca biraz fazla ego sahibiydi ama bundan on yıl önce hadi son milli takım kariyerini de ekleyelim buna yani 7 yıl önce falan diyelim ders almayıp ders verdiği yılları. ki ders verme üstadıdır kendisi. ama fatih terim'de artık birşeylerin farklı olmadığını görmek için de hiç maçları, gündemi, röportajları falan takip etmemek gerek falan diye düşünüyorum.

    evet bu yıl, yıldız kompleksi olduğu için fatih terim kaka'yı istememiştir canlı yayında. hatta bu röportajı biz vermiş olabiliriz maçtan sonra. arkadaşlar eleştirirken mantıklı eleştirin allahınızı severseniz ya. sneijder'i istemediğini kim söyledi? bir de olmayan birşeyi hocanın yıldız kompleksine bağlamak falan hiç olmuyor yani. hagi'yi alın gerekirse bana bir yıl maaş vermeyin diyen de fatih hoca değildi zaten.

    tamam bir zamanlar yüksek ego sahibiydi de çoktan aştı bunları. prensleri dediğimiz servet'i, gökhan'ı, hakan'ı, sabri'yi kesmesinden falan anlasaydık bari değişimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın