resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4939
    sneijder transferini istemediğini düşünmüyorum. mourinho'nun saha içi liderliğini yapmış, şampiyonlar ligi kazanmış bir dünya yıldızını kim istemez? hocanın derdi tasası başka. hoca'nın ilk yarıdaki tüm demeçlerini üst üste koyun sos niyetine de abdurrahim albayrak'ın sneijder açıklamasını serpiştirin. ortaya çıkan sonuç bana göre şudur; hoca transfer istiyor, istiyor ama öne değil geriye istiyor. ilk önce sol bek istediğini düşünüyorum. hani şu "acil!" olanından. daha sonra ise sakat ujfa'nın yokluğunda sıkıntı yaşamamak için bir stoper. şanslıyız ki dany afrika kupasına gitmiyor. gitse ne olurdu yoksa?

    sneijder'i veya kaka'yı hocanın "özellikle" istediğine inanmıyorum. ünal aysal'ın yıldız isteği var malum. mutlaka alacak. bu transfer döneminde de eline büyük bir fırsat geçti sneijder konusunda. varolan tüm imkanları zorlayacak başkan. ha bu isteği anlarım. adam geldiğinden beri taraftara yıldız getireceğim dedi fakat getiremedi sözünü tutmak istiyor. normal. "dedim ama şampiyon olduk salla gitsin unutmuşlardır" diye düşünmüyor. fakat abdurrahim albayrak'ın açıklamasından anladığım kadarıyla hoca tüm imkanların zorlanmasından hoşnut değil. medyada yıllık bonuslar hariç 4 milyon euro alacağı söyleniyor daha azını söyleyenini görmedim. hatta 5.2, 5.5 falan diyorlar orası daha fena. hocanın bundan rahatsız olması doğal. üstelik bülent tulun da çıkmış bütün enerjimizi sneijder transferine harcıyoruz şu an başka transferle uğraşmıyoruz gibi bir açıklaması var. sanırım fatih hoca o açıklamayı duyunca eminim çıldırmıştır. hatta abdurrahim albayrak'la tartıştıkları yazılıp çizilliyor medyada doğru olduğunu düşünmüyordum ama abdurrahim albayrak'ın açıklamasından sonra emin oldum. tartışmışlar.

    eğer yönetim sneijder'i transfer edip de başka transfer yapmazsa özellikle hocanın istediği bölgelere ve işler yine düzelmezse ikinci devre seyreyleyin o zaman kavgaları, tartışmaları. neyse inşallah her şey fatih hoca'nın gönlünce olur.

    ha ben bir galatasaraylı olarak wesley sneijder'i parçalı içinde görmek istiyorum. o da ayrı konu, onu da sneijder başlığında yazar çizerim gelince.
App Store'dan indirin Google Play'den alın