• 131
    nihayet sana kavuştum sözlük. sınavların bitmesiyle beraber harika bir yılbaşı tatili süper geldi. eve gitmekten bahsediyorum yani. aile çok güzel şey, hele çocukluk arkadaşının senin için istanbul'dan kalkıp yılbaşı için aydın'a gelmesi daha göz yaşartıcı bir durum. neyse tatil de bitti yapacak bir şey yok. yaklaşık 1,5 aydır sadece okumak için girdiğim senin bazen yüzüne bile bakamıyordum. ama artık bitti en azından 1 aylığına buralardayım daha aktif olarak. şampiyonlar ligi maçında yine senle hdmi bağlamaca oynayacağız gibi.

    bunun yani sıra bugün okulda sürekli gördüğüm ua montlu çocukla tanışma şerefine eriştim. o da bu alemlerdenmiş, sürekli gözüme çarpan montuyla tanışmayı kafama koymuştum. kısmet bugüneymiş. hemen de kaynaştık. maç muhabbeti falan döndü sanırım kendisiyle maçlara akıcağız gibi duruyor. büyük zevk benim için. hele kendime yakın gördüğüm ender galatasaraylılardan biri olacaksa. umarım kendimi bu konularda iyi yansıtmayı başarabilirim.

    bunun yanı sıra artık dizilerime geri dönebileceğim. en çok one piece özlemi çektim ne yalan söyleyeyim. şimdi de açtım dolmasını bekliyorum.

    kısacası özlendin sözlük, 2012 yılıyla birlikte anladım ki insan kaybettiklerini özlüyor. güzel günlere birlikte diyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın