• 2157
    kolay kolay bulamayacağımız kaliteli insanların bir araya gelmesiyle vücuda gelmiş yönetim. eğer bu yönetimi saçma sapan sebeplerle ayrıştırıp dağıtırsak dilimden küfür eksik olmayacak.

    futbolda 2011 senesine kadar kötü teknik direktörler mi yoksa kötü yönetimler sayesinde mi geldik sevgili unutkan taraftarım? futbolda her şey o'nun başarısı diye önümüze sunduğun fatih terim 2002-2004 arasında da galatasaray'daydı. yaş yetmeyecek kadar eski zamanlardan bahsetmiyorum. bratu, petre, tamas'ı falan getirdi takıma. sarı pipi xavier vardı saçı sakalıyla magazin sayfalarında boy göstermek dışında pek bi şey yapmadan gitti. o halı sahalarda dalga geçerek adını andığın ali lukunku'nun gelişi de aynı tarihe rastlar. o zamanki parayla tam 2,8 milyon euro bonservis verildi. hatırladın mı taraftarım? hatırlamadın. evet.

    basketbol'da yokları oynamamızın sebebi de kötü coach tercihleriydi zaten. hele bir kadın voleybol takımımız vardı küme düşen. kötü hocalarla çalışırsan olacağı o. dimi? çok eski zamanlardan bahsetmiyorum hatırlaman lazım. ama hatırlama, kuma göm kafanı. önünde koskoca aziz yıldırım ve yıldırım demirören örnekleri varken böyle bir yönetim bulmuşsun ve burun kıvırıyorsan ben senin algıda seçiciliğini seveyim. olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın