• 2151
    kurumsallık diye diye içini boşaltmış, süslü püslü organizasyon şemaları yapıp sorumsuz kifayetsizlerin sadece yetki karmaşası yarattığı inanılmaz uyumsuz bir örgüt gözümde. lütfü arıboğan diye biri var, nedir? ne yapar? neyden sorumlu, görevleri yetkileri nelerdir?
    ünsal aysal, ali dürüst, adnan öztürk, fatih terim, abdürrahim albayrak hepsi ayrı ayrı medyaya demeç veriyor, konuşuyor. sayın başkanımız ve hocamız bir araya gelecekler, hocamız listesini verecek gerekli çalışmaları yapacağız. arkadaş devre aarsı geldi. siz hala bir araya gelemediniz mi?

    takımın yıllardır sol beki yok, ujfalusi bile sakatlanmadan önce stoper eksiği vardı şimdi 2 kat daha var. hücumda ciddi kabızlık yaşıyoruz, ligin en sıkıcı takımıyız. çalım atabilen bir tane futbolcumuz yok. forvet ve yaratıcılık konusundaki eksik geçen seneden beri bas bağırıyor. arda'dan sonra iş bitirecek adam alınmadı. neyin toplantısından bahdediyorsunuz. siz milleti aptal mı sanıyorsunuz!!!

    takımın sorunları, neye ihtiyacı olduğu açık ve seçik belli iken, inünde şl'de çyrek final belki de yarı final yolu açık iken neden hala transfer yapılmaz? neden yahu?

    şerefsizler yine pisliklere başlamışken ,medyası tff'si ile ikinci yarıda hayvan gibi asılacakları belli ilen neden takımın eksik yanları hallolmaz.

    hoca kaka diyorsa gidin alın arkadaş. bir tane de bizim dünya çapında star bir oyuncumuz olsun. bir tane adam alın 10 tane almayın.

    medyada yönetim içinden devamlı sanki bazı transferlere fatih terim engel oluyormuş izlenimi neden ısrarla yaratılıyor. bu nasıl bir hainliktir. bu takımın hocası fatih terim'se adam ne istiyorsa yapın yahu? sktiğimin bülen tulun'u, haim fresco'su daha iyi mi biliyor futbolu.

    ünal aysal gevezelik yapacağına takımı kuvvetlendir. hoca yarın basıp istifayı çekip gitse haklıdır. rakibin trışkadan adamlara 10 milyon€ paraları basarken, hala daha devre arası transfer yapmaya devam edecekken sen hala hocamızla görüşüyoruz diyorsun.

    bunlar bir bok yapamaz. geçen sene ki gibi yiğit gökoğlan tadında 2 tane adama alırla. sonra biz de sezon sonu kafamızı duvarlara vururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın