• 2131
    sanırım şimdiye kadar hiç yönetim aleyhine bir şey yazmadım da, konuşmadım da. şimdi yazacaklarım şu anki düşüncelerim. hafif bi şizofrenlik var gibi bende zaman zaman bunu ben mi düşünmüşüm diye şüpheye düşerim. ama şimdi eleştirmek istiyorum şu anda eleştirilmeyi deli gibi hak ettiklerini düşünüyorum.

    galatasaray yönetimi gerçekten aciz mi? yoksa bir bildikleri mi var bilmiyorum ama bana tamamen aciz gibi geliyorlar. şika sürecinde de eleştirmemiştim genel olarak beğendiğimi düşünmüştüm tavırlarını ama şimdi bakınca sadece tavır almışlar bunu görüyorum. bu ateş üfleyerek sönmez dediler adamlar sıçarak söndürdü üstünü. şikesi tescilli bi kulüple aynı ligde oynuyoruz.

    meireles'in cezası 4 maça düştü yine açıklama. ne boka yarıyor bu açıklamalar? ben demiyorum ki kavga, gürültü çıkarsınlar, aziz gibi sağı-solu bassınlar. ama gerekeni de yapsınlar. koca galatasay yönetiminin hiç mi bir yerde ağırlığı yok? istediğini yaptıracak gücü yok? yanlış anlaşılmasın lehimize değil adaletin lehine diyorum. ortada olan şeyleri adamlar o kadar kolay kapatırken onlar zor olanı yaparken, bizim yönetimimiz doğru ve kolay olanın sağlanmasında bu kadar mı etkisiz?

    bakın koca galatasaray yönetimi ya fener'in, trabzon'un kurucusu sayılabilecek yönetim. araştırılınca bulunabilir bunlar oraya girmeyeceğim ama 107 yaşında bir yönetim hiç bir kademede mi güçlü olamaz? sadece açıklama yapmak ne işe yarıyor? ben söylüyüm taraftarın gazını almak karşılığında pfdk'ya 20bin euro vermeye yarıyor. başka da bi işe yaramıyor. adamlar hala at koşturuyor.

    tarih, kültür her bakımdan bence ülkedeki en büyük spor kulübüyüz ama nasıl bu kadar aciz ve güçsüzler ben anlamıyorum. efendilik filan demesin kimse bana. o sahada o kadar ter döken oyuncuya, cebindeki son parasıyla maç izleyen taraftarına karşı yükümlülüğünü yerine getiremeyen yönetimdir. şampiyon olsak ne olmasak ne? bütün bunlara karşı şampiyon olmak sadece sportif başarıdır. güç bunları engelleyebilmektir.

    derini filan varsa da eğer çok derinde kalmış gün yüzüne çıkamıyor sanırım. belki derindekiler yaz diyodur güçleri ona yeter, yüzeydekiler de yazar güçleri ona yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın