resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2366
    bir kitle var sen 3 sezondur kendisinin göt edip durduğu. genelde bu kitlenin taraftarları devre arası, sezon sonu gibi maç olmayan dönemlerde türedikçe türerler. işte büyük takım forveti değil, şunu yapamıyor, bunu yapamıyor diye konuşup dururlar. sonra sezon başlar. burak da golleri sıralamaya başlar. bunlar baktılar durum kötüye gidiyor hemen şikecilerin yönettiği bir ligde emek hırsızı gibi yakıştırmalar yapmaya başlar. ama burak yılmaz durmaz. acaba adı burak durmaz olsa da biz burak durmaz yılmaz mı desek daha çok yakışırdı... neyse efendim. her sezon başka bir numarası vardır bu adamın. ya şampiyonlar liginde grup maçlarının en iyi oyuncusu seçilir, ya 30 gol barajını geçer, ya takımı şampiyonluğa taşıyan kadronun en önemli iki oyuncusundan biri olur ve bu göt olup duran arkadaşların sesleri maçlara verilecek bir sonraki araya kadar kesilir.

    neyse efendim kendilerine tavsiyem biz demiştik raddesine gelebilmeleri için burağı bi 32-33 yaşına kadar beklemeleri. çünkü kafa yok diyecekler, burak kafayla sokacak, uzaktan yok diyecekler uzaktan sokacak, serbest vuruş yok diyecekler serbest vuruşla sokacak.

    nitekim kendisi dünya üzerinde galatasaray'ın 5 milyon'a alabileceği belkide en iyi 4-5 futbolcudan biridir. değerini bilelim. 33 yaşındayım. şöyle sikertici forvet bi tanju vardı, yarım sezon gütschow diye bi adam getirdi feldkamp o hiç bişey yapmadan her maç gol atıp ligi sikertti, tabiki bi mario jardel vardı, son olarak ümit karan'ın hakkını yemek istemem o vardı. onun dışında nasıl köpek balığı öldürmeye odaklıdır, gole odaklı santraforumuz olmadı. ligin ikinci devresi takım biraz form tuttuğunda göt olmak için başlığında hevesle yer rezerve edenleri utandırmayacaktır burak yılmaz. yürüyedur burak yılmaz. burak durmaz hakikaten daha mı iyi olurmuş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın