• 42
    devre arasına girdiğimize göre bir değerlendirme yapabiliriz.

    kalede bir sıkıntı yok sanırım. nando'ya hepimiz güveniyoruz. oynamadığı maçlarda da ufuk'un çok fazla sırıttığını düşünmüyorum ben.

    savunmada istikrar sıkıntısı yaşadık. cris'i hiç denemeseydik keşke. dany - semih ikilisi idare eder gibi gözükse de dany bir savunma oyuncusuna göre çok fazla hata yapıyor. buraya bir tecrübeli*, bir de türk ve gelecek vaadeden* olmak üzere iki transfer yapmalıyız bence. türk stoper için en sağlam isim ömer toprak gibi. ömer'i devre arasında alıp tecrübeli transfer hamlesini sezon sonuna bırakabiliriz.

    orta sahada bana kalırsa sıkıntı var. felipe melo isteneni veremiyor. onun açığını yekta ile doldurmayı düşünsek bile iyi bir gelecek vaadeden yerli alternatife ihtiyaç var bence. nitekim felipe melo'nun bonservisi sezon sonu alınmayacak gibi ve bu yerli transferini sezon sonuna kadar takıma monte edebilirsek mükemmel olur. aynı zamanda kanatlara deyim yerindeyse basıp giden bir isim şart. her ne kadar eskisi gibi dönmeyeceğini bilsem de cüzi bir miktar + kısa sözleşmeyle abdul kader keita buraya gayet iyi oturabilir. üstelik içerde sıkıntı yaşadığımız maçları da tek başına alır.

    orta sahada kilitleri çözmek için de bir adet yaratıcı 10 numara transferine ihtiyaç var, en acilinden. şampiyonlar ligi'nde olmamız münasebetiyle yıllık 3,5 - 4 milyon € gibi bir fiyata ronaldinho ismi buraya çok iyi oturur bence. 2 yıllık sözleşme her iki taraf için de en hayırlısı gibi. ronaldinho olmasa da o kalitede bir isim şart.

    forvet konusunda acil bir çözüm gerektiren problemin olduğunu düşünmüyorum. burak + umut işimizi görüyor şu an için. elmander'e de 1 ay boyunca antrenman yemek iyi gelecektir. o da bekleneni verirse sıkıntı olmaz zaten. sezon sonu da baros'un kontratından kurtulup sercan'a da çözüm bulduk mu net bir golcü transferi yapabiliriz.

    özetle,

    gelenler: ömer toprak, kalitesini tartışmayacağımız bir stoper*, yaratıcı ve çilingir bir orta saha, kerim frei, * alper potuk, bulduğunu atan net golcü*.

    gidenler: cris, gökhan, çağlar, ceyhun, baros, sercan, furkan, **(u: sezon sonu ayrılsın bir de :()tomas ujfalusi, * engin baytar. tabi bu isimler bir anda gitmeyecek, yarısı devre arasında yarısı sezon sonu yollanır.

    yeni kadro da,

    kaleciler: nando, ufuk, eray
    savunma: eboue, sabri, ömer, semih, dany, stoper, riera, hakan
    orta saha: keita, aydın(u: :(), hamit, frei, alper, selçuk, yekta, transfer, çilingir, emre, amrabat
    forvet: burak, umut, elmander, tak tak tak golcü.

    şeklinde daha dengeli olur.

    şimdi football manager 2013'e dönüp oyunuma devam etmeliyim. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın