resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1566
    daha iyi olacaktır fakat şu an itibarıyla takıma gereken katkıyı sağlayamıyor.
    her şeyden önce bu kadroda sol kanat oyuncumuz riera ile önlü arkalı oynayacak emre çolak'tır. adam bir kere geçen seneden beri oynadığı her maçta o kadar etkili pres ve pas katkısı yapıyor ki takıma maçı daha ilerde oynuyoruz. ayrıca emre ve riera kesinlikle çok daha iyi anlaşacaklar ve riera'nın sol bekde hücum ve kanat bindirmelerinde sağlayacağı katkı artacaktır.

    peki amrabat bu takımda oynar mı? bence oynar. galatasaray'ın kadrosunda 4 tane çok iyi rotasyon oyuncusu var. bunlardan bir tanesi amrabat. diğeri elmander. yekta, hamit de bunların ardından geliyor. tabiki sağ kanadı engin baytar'a emanet ediyorum. bu kurgu galatasaray'ı tekrar geçen seneki rakibi kale sahasının içine hapseden ve etkili top oynayan takım haline dönüştürecektir. şu sistem içerisinde amrabat zaman zaman forvette, zaman zaman sağ kanatta, zaman zaman da sol kanatta forma bulur.

    ancak fatih hoca'nın ki kendisine boynumuz kıldan ince hamit inadını bırakması gerek. biliyoruz hamit forma girerse bu takım en az 3 sene mükemmel oynayacak bir adam kazanır ve hamit'in maç kondisyonuna ihtiyacı var. fakat hamit 30'unu bulmuş tecrübeli bir futbolcu. kendisine tanınan yarım devre kredi son derece hakkaniyetli. bundan sonrası benim gözümde engin baytar'a haksızlık olur. ha hamit bizim bildiğimiz potansiyelini sahaya koymaya başladığında zaten takımda kendine yer açar. o zaman onu kimse yedek tutamaz. ya emre çolak klübeye girer, engin sola kayar, hamit mevkisine geçer ya takım 4-5-1'e döner, yada melo ve selçuk da ara ara rotasyonda yer alıp haftada 3 maç temposunda biraz soluklanırlar.

    galatasaray puan kayıplarına rağmen lider bitirdiği ve şampiyonlar liginde turu aldığı düşünülürse şanslı bir ilk devre geçirdi. fakat sezon başında engin baytar'a verilen aşırı ceza (u: (ki tükürmediği ortaya çıktığı ilk günden beri söylüyorum görün federasyon - fenerbahçe işbirliği ile düzenlenen tezgah sonucu 8 maç ceza alması gereken raul meireles 4 maçla yırtacak hem de şikeciler mağduru oynayacak)) ilk yarıyı ona kapattırdı. keza sezonu 3 ay geç açan melo'nun ilk yarıyı verimsiz geçirmesi, elmander'in sakatlık sonrası kendini bulamaması, hamit'in üzerine serpilmiş ölü toprağı galatasaray'a el freni olan şanssızlıklardı. big chef thomas'dan bahsetmiyorum bile :( yapılacak transferler, artacak oyuncu performanslarıyla ikinci devre çok daha formda bir takım izleyeceğimizi umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın