resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7974
    galatasaray taraftarının aptalca düşman olduğu oyuncu.
    bak kimse kusura bakmasın bu ülkede göte göt denir, ben hayatımda galatasaray taraftarı kadar aptal, kolay manüpile edilebilen bir taraftar görmedim.
    şimdi örnek vericem hem de çok yakında yaşanmış iki örnek, buyrun bakın.

    medyanın engin baytar olayındaki tavrı ve bunun galatasaray taraftarına etkisi. açıp okuyalım engin baytar başlığını, geçen sene üst düzey performans gösteren ve şampiyonluğumuzda çok büyük katkısı olan futbolcumuzu kaybetmek için her şeyi yapmış taraftar. engin'i asan kesen mi ararsın, futbol hayatını bitiren mi, sözleşmesini fesheden mi... ne ararsan her türlüsü var. sonuç? adam o gün bu gündür sahada ortalarda görünmüyor. çünkü zor zamanında sevgisizliği, nefreti hissetti. zaten alacağı cezaya razıydı. hata yaptığını biliyordu. ama taraftarın kendisine olan kinini gördü. bu nedir arkadaş?

    bir de daha fenerbahçe'ye hiç bir şey vermemiş meireles'e bakalım. hakemin suratına tükürmüş ki cezası engin baytar'ın ki ile aynı, hakeme topsun demiş 3 maçtan 7 maça kadar cezası var, sahadan çıkarken yan hakemlere ve taraftara çeşitli sataşmalarda bulunmuş 3 maçtan 7 maça kadar ayrıca cezası var. fenerbahçe taraftarı napıyor? efendim o topsun hareketi hırvatçada aferin demek diyor, tükürmedi diyor, sahadan çıkarken yaptıklarını konuşan bile yok. çok net sölüyorum aynı hareketi engin baytar yapmış olsa alacağı ceza 11 maç artı diğer iki suçunun cezasının üst sınırı 14 maç toplam 25 maç olurdu. çünkü galatasaray taraftarından kimse korkmuyor. medya istediği gibi saldırıyor futbolcuya. digitürk 80 açıyla görüntü çekilen meireles'in başka görüntüsünü koyamadı göt korkusundan. spor programları yalandan konuştu mevzuyu. engin için 3 hafta program yapıldı oysa ki.

    işte böyle salaktır efendim galatasaray taraftarı. futbolcusunu sevmez. takımını sevmez. sevse de sevmeyi bilmez.
    hala bir arda turan nefreti. dönüp de kendine bakmaz. hangi ahlaksızlığı yaptığını bilmez.
    fenerbahçe maçına sakat sakat çıkıp acıdan ayağının üzerine basamayan kaptanını koruyacağına tam bir şerefsizlik örneği gösterip aşık olduğu taptığı kız arkadaşına tezahurat yapar. lan cinayet sebebi bu hareket türkiye'de ahlaksız utanmaz herif. masum kızın günahı ne? arda sevişmekten sakatlandı diyen adamdan ne farkın var senin? nasıl bi ırz düşmanısın sen? galatasaray taraftarıyım der sami yen'de kendi kaptanını yuhalar kendi futbolcusunu ıslıklar. stadını gözü yaşlı uğurlar. onca sene sonra çünkü galatasaray aleyhine tezahurat işitilir o stadda. işte bu aptal taraftar hala arda ile kavga etsin, hala emre çolak'a amrabat başlığında saydırsın.

    çok üzülüyorum lan. valla çok üzülüyorum. ünal aysal'ın yaptıkları anlaşılmıyor mesela. şu stad mevzusunu ele alalım. dünyanın en akıllı oyununu oynadı beşiktaş. biliyor tayyip erdoğan ve hükümetin külhan beyi olduğunu. medyasıyla başkanıyla galatasaray'ıiktidarla karşı karşıya getirmeye çalıştı. yıldırım demirören satın aldığı tüm gazeteleri kullandı bu iş için. çünkü biliyordu hukukun beşiktaş'ın o stada girmesine imkan tanımadığına. ancak galatasaray'ın rızası şarttı. o rıza nasıl alınırdı. ya hükümet baskısı ve şu ana kadar güttükleri linç kültürünün tehdidiyle yada işine geldiğinde dizi kaldırmak için bile yasa çıkarabilen bir anlayışı arkalarına almalarıyla. bunun için tek yol bu oyundu. galatasaray başkanı ve yönetimi ne yaptı. en sinir bozucu durumda bile sükunetini ve metanetini korudu. asla agresif meydan okur nitelikte bir açıklama yapmadı. hükümeti karşısına almadı ve bu oyunu bozdu. açalım o dönemki başlıkları okuyalım. galatasaray'ın esip gürlemesini savunanlar, yönetimi istifaya davet edenler, hakaretamiz açıklamalar yapanlar. oğlum özeleştiri şart. malesef aptalız. bunun bilincine varalım. sonra düzeltmek için uğraşalım.

    bu kadar kolay yem olmayalım. medya bizi bu kadar kolay yönlendirmesin. ortada fol yok yumurta yok. nasıl bir arda travması varsa taraftarda, adam belli ki ingiltere'ye, italya'ya yada ispanya'nın büyük takımlarından birine gidecek, sanki fenerbahçe'yle kontrat imzalamış gibi saydırıyor. akıllı olalım lan bu kadar zor değil. çünkü galatasaray taraftarı bu zekaya sahip. kullanırsan kazanırsın, kullanmazsan her fırsatta böyle aptal yerine konursun, dahası aptal olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın