• 6627
    öyle acayip bir takımdırki eleştirsen yavşak olursun, övsen şakşakçı olursun. öyledir yani.
    bu rotasyonun bence uygulanması en mantıklı olan maçlardan bir tanesi bu maçtır. olabilir yenersin yenilirsin. suç aslında bizim gibi mantığı olanlarda. bir yenilgiyi bu kadar büyütenlerde. sen bile maçı ciddiye almıyorsun. maç hakkında öğlene kadar ancak 6 entry yazılmış, bunlardan 4 ü yedekle çıkarız şöyle koyarız, 1 tanesi bilet satışı, diğeri ise bu takımın dikkate alınması gerektiği ile alakalı. şimdi sen maçı ciddiye almıyorsun, taraftar stada gidip ciddiye almıyor, hatta okadar ki trabzonlu arkadaşlarına kombinesini veren arkadaşlarım oldu. o derece kimsenin umrunda olmayan bir maçtı. ve takım doğal olarak rotasyonla çıktı.
    şimdi benim asıl sormak istediğim şu:
    11 maç cezalı olan engin baytar bu süre zarfında hiç düz koşu yapmışmıdır, yaptıysa nasıl yapmış ki 15. dakikada dili dışarıda taca çıkan topa gidiyordu? yapmadı ise sorumlusu kim?
    bu yedek takımda bu futbolcular bir milim yol katedemezse ve bu adamlar hala kadroda istihdam edilebiliyorsa bunun sorumlusu kimdir?
    son sorumda şudur:
    bu yedek takım hiç antremana çıkıyor mu? çıkıyorsa kendi bahçelerinde mi antreman yapıyorlar? attıkları pasları birbirleri ile bir türlü buluşturamadılarda ondan soruyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın