resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2224
    bu adam trabzonspor'dayken sırf tüm takım kendisine oynuyor diye bir sezon 20, diğer sezon 35 gol atmıştı; buraya geldi ligde şimdiden 11 golü var.

    bu adam bencildi; takım arkadaşlarına asistler yapıyor.

    bu adam galibiyet getiren golleri değil ikinci veya üçüncü golleri atyırodu; şampiyonlar ligi'nde bize 10 puanın tamamını kazandırdı.

    bu adam kafa vuruşu yapamıyordu; jeneriklik kafa golleri atıyor.

    bu adam balonun tekiydi; uefa tarafından yılın en iyi 11 forvetinden biri seçildi.

    bu adam avrupa golcüsü değildi; 2012 / 2013 şampiyonlar ligi sezonunun grup aşamasının gol kralı.

    bu adam, bu adam, bu adam.

    laf olsun diye eleştiriliyor burak. kendisinin yerine dider drogba, miroslav klose, damiao, luis fabiano vs. isimlerden biri takıma katılıp kendisinin gösterdiği performansı gösterseydi şu anda bu başlıkta o futbolcu için "adam tecrübeli yea. atıyor işte. aslanım benim." diyordunuz, kendinizi kandırmayın. şampiyonlar ligi'nde 6 maçta 6 gol atmış, ligdeki 12 maçta 8 golü var ve hala burak şöyle burak böyle.

    neymiş efendim, önde basamıyormuş. he amk; villa, ronaldo, messi, torres, rooney, rvp, soldado, zlatan falan çok basıyor önde. piyasa değeri en az 50 milyon € olan dünya klasında forvetlerin bile yapmadığı şeyleri burak yapmıyormuş gibi gösterip eleştirmek sırf bizde olur zaten. başka bir yerde göremezsiniz bu örneği. adam hem pres yapsa, hem önde bassa, hem top kontrolü yapsa, hem adam geçse, hem de gol atsa bizde işi ne zaten beyler ? kafalar mı güzel ? onlar da olsa bugün benzema yerine real'de ya da torres yerine chelsea'de izliyordunuz zaten bu adamı. en olmadı zlatan'dan sonra ac milan ileri ucunu doldurmuştu. neyin kafası bu ?

    vay efendim burak'la oyuna başlarken kendimizi 1-0 önde hissedemiyormuşuz. her şey bitti bu başladı amk. e adam atıyor hacı ? o zaman hissediyor musun ?

    özetle, galatasaray taraftarı artık burak şöyle burak böyle dememlidir. burak bu saatten sonra bizim evladımızdır ve formasını en iyi şekilde terlettiği için de sonuna kadar desteği haketmelidir. burak şöyle burak böyle. he amk he.

    sözlükte olan veya bu satırları okuyan kanatlı arkadaşlar, susun ve yalamaya devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın