resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 2158
    arkadaşlar bu adamın harbi galatasaraylı olması için, taraftarın sevgisini göstermesi gerek.

    aklıma şu geliyor, mondragona kurtardığı pozisyondan sonra tüm eski açığın aynı anda ı love you mondi, ı love mondi diye bağırması mondragonu harbi galatasaraylı yapmıştı, taraftarla kenetlenmişti, kendini burda istanbulda evinde hissediyor, taraftarın yanında olduğunu biliyordu.

    şimdi bu tarz sevgi gösterilerini meloya yapıyoruz ama muslera bunları daha çok hakediyor ve teraziyi dengede tutmak için bu sevgiyi musleraya da göstermemiz gerek ve diğerlerine semih, selçuk gibi takımdan ayrılırsa taraftarın yüreğinde acı oluşturacak oyunculara özel besteler yapılabilir, burda besteden kastım ı love you mondi gibi kafiyeli sözlerdir. ı love you muslera tam olmuyor gibi sonra muslera bir gün bizi bırakıp giderse, kariyerini burda noktalamazsa. şöyle bir vidyo hazırlamamak için , "elveda muslera" dememek için bişeyler üretmeliyiz.

    elveda mondragon: https://www.youtube.com/watch?v=N_UTG0h3mzE

    tam olarak bulamadım istediğim tezavüratı ama bu yeterli olur kanımca. tüm türbin söyleyince " ı love you mondi " süper oluyor: https://www.youtube.com/watch?v=DMpjP4Ad4Ls
App Store'dan indirin Google Play'den alın