• 2771
    aslında tam olarak galatasaray taraftarı da dememek lazım, galatasaray sözlük taraftarı da olabilir. hatta bu çok boktan bir tabir oldu, galatasaray sözlük yazarı diyelim. son günlerde şöyle bir tür üredi.

    mesela bir maçtan önce ya da sonra bir ismi feci derecede yeriyor, hatta ne yermesi, bildiğin yerin dibine sokuyor.. sonra o yerin dibine soktuğu isim 2-3 gün sonra çogacayip bir iş yapınca gelip başlığının altına ''başarılı olması beni mutlu eder. yeriyoruz diye başarılarıyla gurur duymayacak değiliz'' yazıyor.

    böyle enteresan bir tip.

    misal içerdeki antep maçı sonrası fatih terim'in egosundan girip, inadından çıkıp, olayı 2. dönemine ve lucescu'ya kadar getiren adam, 5 aralık 2012 tarihindeki braga maçı sonrası gelip başlığının altına ''bir destan daha yazdın hocam, tebrikler'' filan diyor :(

    yani hakikaten yok böyle bir midesizlik. lan iki gün önce eray işcan üzerinden yerdin bu adamı. imparator'u yerdin amk. eray işçan üzerinden yerdin.

    sonra da gelmiş başarılarıyla gurur duyuyorum filan diyorsun.

    en ufak başarısızlıkta kulüp tarihinin en büyük ismini aykut kocaman'la kıyaslayacaksan, sen başarılarıyla gurur duyma arkadaşım. hatta sen öl.

    valla bak. öl yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın