resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4609
    5 aralik 2012 sporting braga galatasaray macini kazanmasini; kazanamasa da manchester`dan gelecek haberle turu kapip gelmesini can-i gonulden diledigim hocamizdir. cunku biliyorum ki tur atlayamazsak yerin dibine sokulacak. 2. tura cikmamiz ise bu sene icin yeterli bir basari olacaktir.

    fatih terim dusmani(!) olarak sezon sonuna kadar bu lanet olasica cenemi kapatma karari aldim. bunun birinci sebebi, hocanin gol attigimizda sevindigi andaki samimiyet ve cosku hicbirimizde yok. adam buyuk galatasarayli.

    ikinci sebep ise en cok elestirdigimiz nokta olan transfer konusunda haksizliga ugradigini anlamamizdir. bilgisizlikten solayi bosu bosuna elestirmisiz. sezon oncesi baskan, transferde tek sorumlu terimdir demisti ama haftaiciamrabati ben istedim, hoca degil aciklamasi yapti. belki yigit gibi, furkan gibi bos adamlara o kadar parayi da baska yoneticiler verdirmistir. hocamiz ise maliyeti yuksek oyunculari kulup zor durumda kalmasin diye istememis. dusunun imkani tanimislar, yildizlari alsa basarili olacak ama maliyeti yuksek diye kendisi reddetmis. fatih terim cok egolu yeaaa, kol gibi ego var:(

    eminim ki kulubumuzu kendi basarisindan da cok dusunen bu guzel adam, bu seneki basaridan sonra transferde artik kendi istediklerini aldirma sansini bulacaktir. futbol piyasasina biraz ilgiyle, kendisinin basinda oldugu takima gelmek icin can atacak hirsli, gelecegi parlak 3-4 oyuncuyla 2 sene sonra cl de yari finale yurumezsek adam degilim. o kadar guveniyorum potansiyelimize ve fatih hocamiza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın