• 6541
    mersin idman yurdu, karabükspor, elazığspor, gaziantepspor maçlarından oluşan 4 maçlık serideki 12 puanın sadece 5'ini alabildiği için çok sert biçimde eleştirilmesi gerekirken nedense braga mraga derken pohpohlanan takımımız.

    yukarıdaki maçların hangilerinin deplasman olduğunu yazmadım bile. o derece önemsiz bir detay çünkü. değil mersin'de, uzayda oynasan şu 4 maçı, 10-12 puan alman lazım. bu kadar kolay puan saçılmaz.

    şutsuz, girişimsiz maçlar ile ne sonuç elde etmeyi planlıyoruz hiç bir fikrim yok. topla beraber çizgiyi geçmeye çalışıyorsak yanlış yapıyoruz ben söyleyeyim. şu saydığım son 4 maçtaki toplam şutu eskiden 1 maçta atardık.

    burak yılmaz, hamit altıntop, nordin amrabat, umut bulut 4-4-2'nin adamı değiller artık buna ikna olmak için daha ne gerekiyor fatih hocam? rahat rahat kazandığımız bir maç var o da içerideki 3-0 aldığımız kayserispor maçı. ayak uzata uzata maç izlemeyi özledik. rijkaard'lı günlerdeki ızdırap dolu puan kayıplarına tekrar başladık. neler oluyor hocam? farkında mısınız gidişatın?

    felipe melo'nun yerine yekta kurtuluş monte edilmelidir,
    sağlıklıyken her zaman johan elmander oynar kuralı akıllara kazınmalıdır,
    hamit altıntop ısrarına son verilmelidir,
    nordin amrabat ısrarına son verilmelidir,
    4-4-2 ile oynarken bu denli ağır batıran umut bulut, hamit altıntop, nordin amrabat gibi isimlerden vazgeçilmeyecekse sistem değiştirilip 4-3-3'e geçilmelidir.

    bu kadar potansiyeli yüksek bir kadronun akhisar belediyespor gibi futbol oynaması futbol skandalıdır. 10-12 puan alınacak periyottan 5 puan alınmasını sorgulayacak bir adet galatasaray evladı yok mu? puan farkını açıp son 5-6 hafta rahat etmek varken, fedacıları bile yarışa ortak etmenin sorumsuzluğu ve laubaliliği kimseye sorulmayacak mı? bu kadar kolay mı?

    aklınızı başınıza alın ulan artık !
App Store'dan indirin Google Play'den alın