resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4601
    sanılanın aksine takımın saha içi dizilişi ile ilgili herhangi bir takıntısı olmayan teknik direktördür. fatih terim 4-4-2'den açıkca vazgeçmek niyetindedir, ancak maalesef türkiye'de ne kadar çok merkez santrafor ile sahaya çıkılırsa; takım o kadar çok ofansif kabul edildiği için, ne oyuncularına ne camiasına, ne de rakiplerine galatasaray çekindi ve defansa çekildi izlenimi vermek istemiyor. bu yüzden 4-4-2 herkesin gözünde ölünceye kadar, öldüğü herkes tarafından kabul edilinceye kadar bekleyecektir.

    30 kasım 2012 galatasaray gaziantepspor maçı sonrası yaptığı 25 dakikalık basın toplantısında da açıkça sistemi değiştirmek istediğini belirtmiştir. eğer forvetler; takımın oyun akışına yardımcı olmaz iseler, geçen sene 4-4-2'ye döndüğümüz gibi bu sene de tek forvete dönebiliriz demiştir. ayrıca 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçı'nın 2. yarısında da 4-1-4-1'e dönmüş ve bu şekilde daha çok pozisyon yakaladığımızı söyleyerek bu sistemi övmüştür.

    bunları dinleyip sonrasında hoca neden tek forvete dönmüyorsun yazmak, hoca zaten değiştireceği sistemi, değiştirdikten sonra da biz haftalardır yazıyoruz demek şark kurnazlığıdır. bu sözlüğün daha yaratıcı ve özgün entry'lere ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın