• 6522
    çok önemli bi psikolojik eşikte olan takım.

    ligde şampiyon olunan yıldan sonraki sezonda lig mi şl mi ikilemine düşmesi çok doğal. futbolcuları geçtim biz taraftar olarak bile unutmuştuk şl yi. kalıcı başarılar için kendi liginde başarılı olmak şart. örneğin 2018 yılına geldiğimizde galatasaray şl de yarı final oynar dememiz için önümüzdeki 6 sezonda 4 lig şampiyonluğu lazım. burası türkiye ikinci olup da şl ye gitmek önemli değil şampiyon olan takımın taraftarı ve medya bakmaz senin hangi şl ye gidip gitmediğine her türlü psikolojik olarak ezer geçer. bi sonraki adım da teknik heyetin kovulup yeniden yapılanma falan filan.

    lafın kısası uzun vaadede başarı istiyorsak bu psikolojik eşiği atlatmamız lazım. yani bu sezon şl de çeyrek final oynamaktan çok ligde şampiyon olmamız gerekiyor. 2 yıl üst üste şampiyonluk bütün rakipleri strese sokarken bizim kafamızı da epey rahatlatır ve önümüzdeki yıl lig mi şl mi ikilemine düşmeden her türlü koyar geçeriz.

    ayrıca bu sezon gruplardan çıkmamız benim gözümde destansı bi başarı. çünkü avrupada esamesi okunmayan bi ülkeyiz. gocunmaya da gerek yok. kulüp uefa sıralamasında 50küsürlerdeyiz. ve 4. torbadan katılmayalım diye dua ettik. daha ne olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın