• 6508
    bu sezonki sorunu bir tane yaratıcı futbolcuyla çözülecek gibi değil. yani takımda genel bir problem var, o da bir oyuncu topu aldığında diğerlerinin hareketsiz kalması. yani boşa kaçan, hareketlenen, kendini gösteren hemen hemen yok. sadece burak uğraşıyor. böyle olunca gol pozisyonuna girmekte oldukça sıkıntı yaşıyoruz. saman alevi gibi, bir anda parlayıp sönen, bireysel çabayla yaratılmış gol pozisyonlarına giriyoruz sadece. o da 15 20 dakikada bir oluyor. onları da golle bitiremeyince, sıkıntı oluyor. hatırlayın geçen sene eboue nasıl kendini gösteriyordu sağ taraftan, aynı şekilde melo, engin, elmander.

    şu futbolla 3 puan alsak yine aynı şeyleri söyleyecektim. galatasaray böyle oynamamalı. izlerken zevk vermeli. rakip sahaya yerleşiyoruz iyi güzel ama sadece yan top yapıyoruz, gelişigüzel bir de orta; tamamdır. bu sezon şampiyonlar ligi hariç her maçta aynı şekilde oynuyoruz.

    evet en büyük sıkıntımız ve herkesin bahsettiği yavaş oyunumuzun sebebi topsuz alanda oyuncularımızın çok hareketsiz kalması. zaten durduğumuz için rakip takım boşta adam bırakmıyor. pas seçeneğimiz azalıyor, geri dönmek zorunda kalıyoruz veya yay çevresinde dolanıp duruyoruz.

    kaka da gelse, bu böyle devam ettiği sürece aynı sıkıntıları yaşarız. kapanan takımlara karşı kilidi açabilecek adamlar lazım elbet ama her maç tek bir adamın ayağına bakılmaz. takım olarak hareketli olmamız lazım; oyuncularımızın boşa çıkmak için çaba göstermesi lazım. işte o zaman ne kaka'ya ne de başka bir oyuncuya ihtiyaç duyarız.

    takım halinde tekrar istekli, hareketli oynamaya başladığımızda kaka gibi bir futbolcu tam anlamıyla pastanın üstündeki çilek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın