resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 120
    --- alinti ---
    sevgili galatasaraylılar,

    ikinci kez bir uefa kupası finali oynamak olarak koyduğumuz hedefimizden dört karşılaşma kala, üstelik önde olduğumuz bir maçın ardından uzaklaşmak, hepimizde büyük bir üzüntü yarattı. bu üzüntü, bizim gibi hedefini her zaman en yükseğe koyan bir camia için çok normaldir. çünkü büyük başarılar, ancak çıtayı her zaman en yükseğe koymuş galatasaray gibi büyük camialarda gerçekleşebilir.

    bir tesellimiz, avrupa'da yeniden silkinerek beklentileri büyütmemiz ve galatasaray'ın gerçek kimliğini ortaya koymuş olmamızdır. evet, büyük beklentileri biz yarattık. buna ihtiyacımız vardı. eğer bugün uefa kupası'nda final hedefine ulaşamadığımız için üzülüyorsak, bu imkan dahilinde olan, kapasitemiz içerisinde olan bir hedefe ulaşamadığımız içindir. bunun yanı sıra, galatasaray adı, avrupa'da yeniden ön plana çıkmış ve konuşulmaya başlanmıştır. bu yılı kendimizi avrupa'ya yeniden hatırlatma yılı olarak görüyoruz. yaşadıklarımızdan da gereken dersleri çıkartıyoruz. ülkemizin diğer takımları avrupa yolculuğunda 2008 kasım ayında devre dışı kalırken, galatasaray bu heyecanı 2009'un mart ayı sonuna kadar devam ettirmiştir. önümüzdeki sene bu sezondan çok daha farklı olacaktır ve bu yolculuk bize büyük umut vermiştir.

    şimdi bize düşen, galatasaray olarak hep birlikte şampiyonluk hedefine doğru kenetlenmektir. bu birlik ve beraberliği geçmişte gösterdiğimizde, çok daha zor durumlardan çıkarak hedefimize nasıl ulaşabildiğimizi herkese göstermiş bir camia'yız.

    sevgi ve dostlukla,

    --- alinti ---

    şeklinde bir açıklama yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın