• 368
    ne geceydi be, ben 700 km öteden evin içinde heyecandan öldüm öldüm dirildim kimbilir stadyumdakiler neler yaşamışlardır, o şanslı 50.000 kişi.

    önde basmaya çalışan ama cluj ve braga maçlarındaki gibi arkada açıklar bırakmayan bir galatasaray vardı sahada. genel olarak sahada herkes çok iyiydi. selçuk, elmander ve burak ilk yarının vasat isimleriydi. ikinci yarı selçuk biraz daha toparlandı, burak golünü çaktı elmander de oyundan çıktı zaten.

    bana göre gecenin kahramanı semihti. bu çocuk 1993te manchester maçları oynanırken henüz portakal ağacında bir çiçekken şimdi manchester forvetlerine * göz açtırmadı. ama semihi sayıp da riera, amrabat ve hamiti saymazsak ayıp etmiş oluruz. 3'ü de mükemmeldi. hoş bazen hamit ver şu pası amk diye az bağırmadım değil maçta. ben hamitin yerinde olsam sabah ilk feribota biner bursaya giderim. bursanın tarihi hamamlarından birine girer üzerimdeki cenabetliği atana kadar çıkmam o hamamdan. ulan iki manchester maçında iki direk bu ne be.

    fatih terim ideal kadroyu sahaya sürdü ve ideal bir taktikle oynattı. zonuç zafer. tek bir isteği var imparatordan. amrabatın dili sarksa, ayağına kramplar girse, yerden kalkamasa da alma şu emre çolakı.

    herkes golü burak yılmazın attığını düşünüyor, aslında gol fatih terimindi. nihayet emre çolakı kulübeye aldı, emre çolak kornere sulanamadı korneri selçuk kullandı ve burak golü attı. emre ilk 11'de olsaydı o korneri emre kullanır yine piç ederdi.

    valla star ferit şahenkin olduğundan beri klasik oryantal çocukluğunu yaptığı için ne maç öncesi adam gibi bir program vardı, ne koreograifiyi izleyebildik, ne de taraftarı duyabildik. ulan amk bazı pozisyonlarda tribünler gözüküyor, 50.000 kişi ayakta ses yok. sanki taraftarlar gaza gelip sessiz sinemaya mı başlamışlar gibi. star tabi maç sonunu da piç etti normal olarak ama allahtan trt3'te arif erdem çıktı da onu seyrettim. zaten maç yayınları hariç ntv, ntvspor, star seyreden galatasaraylının kendini sorgulaması gerekir bence ya, neyse konumuz manchester zaferi.

    ilk 3 maç 1 puan son iki maç 6 puan ve son 3 maç 9 puan olacak inşallah. tam tersi olmasından çok daha iyidir. şimdi ikinci tura çıkmamız bana göre kesin gibi ama takım rehavete girmez umarım. ayrıca yine umarım bu galibiyet ligdeki kötü oyunumuza da pozitif etki yapar.

    maçla ilgili aklımda kalan notlar:

    - fatih terimin şişeyi yedek kulübesine doğru sallayacakken elinden kayması o anda kulübedeki iki kişinin kendini atacak siper araması.
    - manchester ibnesi kolla kendini tezahüratını hiç duymamam, star tv'nin pisliği mi biz mi söylemedik bilmiyorum.
    - emre çolaksız galatasarayın ne güzel olduğu. onun yokluğunda kornerleri yine selçukun kullanması ve manchesterı kornerden gelen golle yenmemiz.
    - golü attıktan sonra bir korner sonrası kontra yememiz ve ikiye bir kalmamız. o an bildiğim bütün küfürleri ve duaları 10 saniye içinde saydım.
    - star tv'nin ve ferit şahenkle ekibinin ne kadar küfürlük olduğunu yazmışmıydım. maç sonu hepinizin suratlarını görmek isterdim.
    - bizim yerimiz avrupa beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın