• 366
    formda bir melo'nun takıma ne kadar katkı verdiğini bize gösteren maç olmuştur. bana göre attığımız gol öncesinde taraftarı çoşturmasıyla psikolojik olarak gol atmaya hazırlandık diyebilirim. nitekim hemen sonrasında golü attık. taraftarı çoşturdu diye burak kafayı vurup gol atmadı ama o anlık için psikolojik olarak manchester takımından önde olduk. o pozisyon gol olmasaydı daha sonra gol atacağımıza inanmıştım.

    formda bir melo psikolojik olarak takıma olumlu katkı veriyor. bu ilk dikkat çeken ayrıntıydı.

    ikinci dikkat çeken ayrıntı ise hamit'in ne kadar büyük oyuncu olduğuydu. bu adama kötü oyuncu demek cahilliğin daniskasıdır. adamın büyük oyuncu olduğu sahadaki duruşundan, pozisyon bilgisinden, oyun bilgisinden hemen göze çarpıyor. 20 gün sonra askere gidiyorum * belki ben göremeyeceğim ama bu adam bir gün kaleciyle birlikte topu filelere yapıştıracak. inanılmaz şanssız bir adam. mükemmel şutları ya rakibe çarpıyor yada direğe çarpıyor. bir gün şans ondan yana olacak ve o filelere topu yapıştıracak. tsubasa'nın yapıştırdığı gibi. top 10 saniye boyunca filelere yapışık duracak. (u: swh

    gelelim 3. ayrıntıya. eğer sahada burak yılmaz varsa her an gol atabiliriz demektir. etkisiz oynadığı maçta bile kafayla golü attı. hem de topu çok iyi yere göndererek. hem de orta-kafa-golün mucitlerinden birisi olan manchester'a karşı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın