• 363
    maç notlarım özetle aşağıda.
    1. tarihi bir gece yaşandı asy arena'da. ilk şampiyonlar ligi galibiyetini aldık. şimdilik şımarmadan sıradaki diyoruz.
    2. maç aşırı heyecanlıydı.
    3. sahanın yıldızı riera idi. hamit, amrabat, semih ve melo da çok iyi işler yaptı.
    4. riera defanstan adam eksilterek çıkmanın önemini ve defansta 28 pas ile patinaj yapmanın ne kadar saçma olduğunu gösterdi. helal olsun.
    5. golü nasıl atacağız diye düşünürken birden harika bir şey oldu o ana kadar iyi olan seyirci melo ile şahlandı. taraftar şahlandı ve top bizi sevdi. kornerden manu gol atmak ise tam bir gerçek golcü işiydi. tebrikler burak yılmaz. sürekli çalış. ben oldum demek yok.
    6. manu tam bir takım. yedekleri dahi takım oyunu oynamakta.
    7. maç öncesi kareografiyi göremedim doğu'da üstümüze dev bayrak geldi. ancak dev bayrak gelen her maçı kazanmaktayız.
    8. manu yedek golcüsü şimdi ismini bilmiyorum numarası sanırım 19 kimdir bilmem ama semih'i zorladı geleceği çok parlak.
    9. taraftar saat 21.00 de %60 21.45 de %99 doluluk oranındaydı. özellikle ıslık rakibi oynatmadı gerçekten ıslık diye yazan yazarlar bu işi bilmekte.
    10. rerere 85 sonrası söylendi, pegasus bildiğiniz gibi çok çalıştılar ancak maçtan kopuk besteler de yapıldı. 4 yönlü tezahürat 20. dakikadan sonra ve son 20 dakika yapıldı. taraftar olarak kendimize 10 üzerinden 8 veriyorum niye 10 değil 8 daha iyilerine şahit oldum ve ilk yarı bazı anlarda homurdanmalar oldu.
    11. engin baytar ikinci yarı girdi ancak 15 dakika sonra yoruldu. bu yorgun hali bile faydalı mıydı? evet. maalesef şu anda 15 dakika koşacak gücü var. aşırı kilolu, çok ama çok çalışması gerekli.
    12. galip geldik ama yazmak lazım. takımın mevcut sorunları; adam eksiltme yapan oyuncu sayımızın artması lazım, takım oyununu %50 arttırmak lazım, daha ve daha fazla şut, çizgiye inmeden orta yapma yasağının gelmemesi sebebiyle gereksiz yerden açılan saçma orta sorunumuz, boşa kaçan adam sayımızın halen azlığı. bunları yapınca takım vites yükseltecek. fatih hoca eline sopayı almalı ve bu gençleri çok daha çalıştırmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın