• 358
    aldığımız 1-0'lık galibiyetle gruptan çıkmayı %80 garantilediğimiz maç oldu. manchester'ın kendi evinde cluj'a kaybetmeyeceği kesin gibi. biz braga'ya ne yaparsak yapalım gruptan çıkacağız.
    herşey çok güzeldi maçta. koreografiden başlarsak, aslan azıcık komik duruyordu, ağzı kobra yılanı ağzı gibi olmuşdu zaten. biraz aceleye gelmiş gibi yada grafikerlerin emekli olma zamanı gelmiş.
    taraftar çok iyiydi. ama hala pegasus tribünü'ne tezahüratı nezaman kesip rakibi ıslıkla hataya zorlaması gerektiğini birilerinin öğretmesi gerekiyor. umarım o günleri de göreceğiz.
    muslera konusunda ise, bu sezonki performasından uzak oluşu bu maçta kalbimi sıkıştıran en büyük etkenlerden biri olacak diye düşünüyordum ki, maçı izlerken her geçen dakika yanıldığımı zevkle farkettim. maça çok iyi konsantre olmuştu, aşırı derecede güven verdi.
    defans hattımız iyi oyuncularımız olmasına rağmen mükemmel değil belki ama uyum ve teknik eksikliklerini yüreklerini orataya koyarak kapattılar. özellikle maçtan sonra, metroda ve otobüste taraftarlar bol bol riera'dan bahsediyorlardı.
    orta sahamız zaman zaman defans önünde geçilmez bir blok, zaman zaman rakibi tamamen sahasına hapseden bir rol üstlendi ve bunun genelini çok iyi becerdi. yapılan acemice hareketleri ve hataları ise rakibin kalitesine bağlıyorum. bu takımın yedekleri bile rakip sahaya çöreklendimi yürekleri hoplatıyor hepimiz gördük ve hopladık.
    gol makinelerimizden elmander'in sakatlıktan yeni çıkmış olmasına rağmen oynatılmasına çok şaşırdım. her ne kadar umut formda olmasa da elmander'in sakatlıktan çıkar çıkmaz böyle bir maça girmesine pek anlam veremedim. umut ile aralarında çok fazla bir uçurum yok gibi geliyor ama nedense fatih terim onu oynattı.
    burak ise her türlü eleştiri ve alaya rağmen hala atıyor. tam gaz devam etmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın