• 357
    cok mutluyum sözlük, manchester gibi bir devi, hem de bizde güzel hatirasi olan bir takimi yendik ve grubumuzda avantajli durumdayiz, gel sana detaylariyla anlatayim maci:

    kale: muslera gercekten kusursuz oynadi bugün, direkten dönen top gol olsaydi bile yapabilecegi birsey yoktu. iyi performansinda önündeki savunmanin iyi oynamasinin etkisi yadsinamaz. tek cemkirmek istedigim nokta, her topu oyuna degajla sokmasi ve bazi toplari gereksiz karsi tarafa vermesi.

    defans: sanki sihirli! degnek degmisti üzerlerine. karabük macinda belirttigim üzere, iki adam kesik yiyip bir de f.terimin büyük maclardaki motivasyon faktörü isin icine girince nerdeyse kusursuz oynadilar. bir parantez riera ya acmak istiyorum, katilmayan mutlaka olacaktir ama, benim icin hem hücum hem de savunma anlaminda sahanin en iyisiydi.

    orta saha: cok direncli bir orta saha izledik bugün macta. özellikle melo savunma anlaminda eski günlerini hatirlatan agresif savunma tadinda esintiler sundu bizlere. selcuk cok gayretli ve caliskandi, elinden gelenin en iyisini yaptigini düsünüyorum. ah be hamitim totem yapip senin basligina bu macta gol atacagini yazmistim, nerdeyse gecenin en güzel golünü atiyordun, canin sagolsun, bir dahaki sefere artik. bu macta göze carpan en önemli detaylardan birisi de, takimin 60 dakikadan sonra kondisyon olarak tükenmesiydi, allahtan hoca akilli ve zamaninda degisikler yapti da macin sonunu getirebildik. sene basindan beri ilk defa bizimkilerin nefesinin bu kadar erken kesildigini gördüm, muhtemelen 60 dakikalik insanüstü efor bu olayin müsebbibi olmali. ve amrabat, özellikle seni mercek altina aldim bütün mac boyunca. iste dedim, genis alanlar bulacagin, kaliteni ve yetenegini gösterecegin mac bu mac diye düsündüm kendi kendime. cok isteklisin, herkes oyundan düserken kondisyon olarak sen ayakta kalabildin fizik olarak, ama burada yazilanlarin aksine tüm iyi niyetine ragmen yine de begenmedim oyununu. ben seni ibrahim toramani sirtina alip ceza sahasina girip sifira kadar indigini, 3-4 tane fenerli futbolcuyu pesine takip yine de gol asisti yaptigini bilmesem tamam, bonservisin umrumda degil. yardir be adam, anlamiyormusun takimdaki dripling özelligi olan tek kisi sensin, bu yüzdendir senden beklentim. ac izle tekrar maci, ezbere kafasini bile kaldirmadan orta yapmalar, topu istop edememeler daha neler neler. yahu al gir iceri yine kaptir, ama dene dene yahu. senden sonra emre girdi senin kanadina, icerde kaldigi sürece herhangi bir olumlu hareketini göremedim.

    forvet: burak yavastan bu takimin golcüsü olma yolunda ilerliyor, ha yine bildigimiz burak kendini ceza sahasinda yere birakmalar felan, yapma be yavrum süper bir gol attin seni artik kabullenmeye de basladik iste, yok huylu huyundan vazgecmez. elmander bugün maalesef sahanin en silik oyuncusuydu.

    özet olarak cok süper oynamadigimiz, ama cok akilli bir sekilde iyi defans yapip, bir gol de iteleyerek avrupalilar! gibi galip gelmesini bildik.

    taraftar: tek kelime ile harikalardi.

    rakip: egri oturup dogru konusmak gerekirse manchester oyuncularinin üstündeki formalari cikarip yerine newcastle united formasini giydirsen kimse farketmezdi bile. wallbeck disinda hepsi vasat oynadilar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın