2012-13 Türkiye Süper Lig 12.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 3
  • 60
    ne yazacağız bu maç için arma severler? eyvallah imparatorsun büyüksün ama böyle kadro çıkmaz..bitik emre bitik melo bitik cris'le şampiyon mu olmayı bekliyorsun fatih terim?

    edit: 16 kasım 2012 galatasaray kardemir karabükspor maçı sonrası galatasaray tv'de açık açık galatasaray futbol takımı kadrosunun nasıl şekilleneceği anlattı fatih terim..dany daha iyi olsun tecrübeden faydalansın diye cris'e şans verdiğini, semih'i salı akşamı için dinlendirdiğini, hakan balta'dan riera'yı daha dinç tutabilmek adına faydalandığını, melo'nun ritm tutması gerektiğini anlattı..evet uzun bir maraton, bazı şeylerin oturması gerek, zaman gerek, beraber çalışma gerek..fakat yine de yekta takıntısını, emre çolak'ın bu kadar lüksünün olmasını, amrabat gösterilen üvey evlat muamelesini anlayamamaktayım..

    gerçekten böyle bir maçta kendi evimizde mağlup olmayı hiç iyi bulmuyorum..daha iyi bir yedek kadro çıkabilirdi pek tabii..fakat bu sene şampiyonlar ligi her şeyden değerli, ön planda..süper lig'te de bir kopma olmayınca bütün bunlar mazur görülüyor..şu an ligte hiç yoksa bir yedi puan önde olmamak olamamak can sıkıcı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın