• 90
    mutlaka kazanarak grupta 2.liğimizi korumamız gereken maç.

    united'ı maç maç takip eden bir sempatizanı olarak çıkabilecek kadro hakkında fikir yürüteyim. öncelikle as kadrodan ilk 11 başlamasını beklemediğim oyuncular: evra, rooney, van persie, young, scholes, giggs*. ferguson stoperlerde de bir rotasyona gidebilir ama zaten manu'nun sorunlu bölgesi burası. gol yemedikleri maç yok. burada ferdinand'ı kesip smalling-evans gibi bir ikili de oluşturabilir. evans mutlaka oynar, partneri hafta başında belli olur.

    sol bekte muhtemelen yeni transferlerden büttner'i izleyeceğiz. oynadığı maçlarda çok etkili olduğunu söylemek lazım. sezonda fazla şans bulamayan nani muhtemelen ilk 11'de yerini alır. valencia, rafael, chicarito gibi oyuncular da kesilmez. hepsi çok formdalar. orta sahada cleverley başlayacaktır. yanında daha tecrübeli bir oyuncu oynar. forvet hattında da welbeck'in* şans bulmasını bekliyorum.

    bu aralar zorlu maçları yok, olsaydı daha sağlam bir rotasyon izleyebilirdik. kim oynarsa oynasın kendini göstermek için çok çalışacaktır. biz de kim oynarsa oynasın kendi futbolumuza konsantre olmalıyız. taraftara da ciddi iş düşecek bu maçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın