• 87
    başlama saati 21.45.

    istanbul dışından gelenler için aşağıdaki bilgiler faydalı olacaktır.

    beyoğlu ile çayırbaşı (sarıyer üstü) arasında metro hattı var. her hangi bir yerden metroya en geç 20.45 gibi binsinler. sanayi durağında inip seyrantepe metrosuna binsinler. taraftarları takip etmeleri yeterli. binlercesi metro'da olacak. seyrantepe'de inip gene taraftarları takip etsinler.
    bu maç için maç öncesi 21.00 de statta olmakta fayda var. ısınma anında ingilizler'i korkutalım. bu sebeple 20.00'de metro'ya binmeleri ve 21.00 de statta olmaları faydalı olacaktır.

    metro hattı dışında araba ile gelmek isteyenler ise trafik sebebiyle daha dikkatli olmaları lazım. tavsiyem araba ile gelenler stadın karşı tarafında olan belediye otoparkına arabayı park etmemeleri. çıkış felaket olmakta gece 02.00 den önce çıkamazlar. araba için en uygun yerler metro çıkışlarındaki sokaklar veya seyrantepe hariç park yerleri. araba ile seyrantepe'ye girmeleri istanbul'u bilmeyenler için zor. özet araba ile stada gelmeyin araba ile beyoğlu maslak hattında ilk park alanına park edin ve metroyu kullanın. arabayı sanayi mahallesinde park edip stada yürümek de mümkün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın