resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1939
    mustafa sarplar, barış özbekler benim için bu adam kadar kahır yaratıcı değildi. onların zaten potansiyelleri belliydi ve yerlerine oynayacak hiç kimse de yoktu. onları izledikçe onlardan çok o kadroyu kuranlara kızıyor, takımın komple aciz oluşuna üzülüyordum..

    gelelim emre çolak'a.. potansiyelinin bu olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. 2011-2012 sezonunun ikinci yarısında gösterdiği performans ile 2012-2013 sezonu arasında dağlar kadar fark var. geçen yıl kendini kanıtlamak istercesine canını dişine takıp oynayan, mücadele eden bir emre çolak vardı. peki ya bu sezon*?

    sezonun* ilk maçında kasımpaşa karşısında iki asist yaparak başladı. hepimiz kaldığı yerden devam ediyor diye sevindik, destek verdik.. peki ya ondan sonrası? iyi oynadı denilen 7 kasım 2012 cluj maçının ilk yarısında berbat oynamıştır. ikinci yarısında ise estetik hareketler sunarak ileride top tutmuştur. bana bunun dışında sezon başından beri bu adamın iyi yaptığı neyi sayabilirsiniz? ya da amrabat ile kıyaslayınca bu takıma artısı ne oldu?

    * iyi oynadığı bu kasımpaşa maçı dahil tehlikeli bölgede faul yaparak rakibe en büyük zaafımız olan duran top şansı vermesi, bu topların çoğunda gol yiyerek puan kaybetmemiz bu sezon kaç defa yaşandı farkında mısınız?

    * attığı pasların büyük kısmında 3-4 kişi arasındaki takım arkadaşını zor durumda bıraktığını ya da top kaybına zorladığını göremediniz mi?

    * gereksiz yere topla oynayışları ile hücumu bir çok anda nasıl yavaşlattığını hala göremiyor musunuz?

    * 3-4 kişi arasına girip kendi etrafında dönüşleriyle kaç defa top kaybedip rakibin kontrayla üzerimize gelmesine sebep verdiğini göremiyor musunuz?

    * ve benim için belki de en önemlisi... siz bu adamın bir defa olsun kaybettiği toptan sonra rakibini kovaladığı bir pozisyon hatırlıyor musunuz? tabi bu pozisyon rakibine sinirlenip arkadan dalıp faul yapmak üzere değilse...

    * ikili mücadelelerde kendini yere atma yatkınlığından bahsetmiyorum bile..

    bu gözler mustafa sarplar, barış özbekler, ali turanlar gördü demekle bu durumların üstü kapatılamaz. bu adamın yerine oynayacak bir oyuncu var.* ve onun ölüsü bile bu durumlara sebep olan birinden daha iyi bu takım için..

    emre'nin en büyük sorunu şımarıklık.. 2011-12 sezonundaki ne mücadelesi kalmış ne de becerisi. bu duruma gelmesinin ve bu durumun önüne geçilememesinin de tek sebebi puan kaybettiğimiz bir çok maçın - gerek kadro, gerekse oyuncu değişiklikleriyle - yüzde yüz sorumlusu olan, ama bir çok taraftarın ağızlarına etse dahi eleştirilmesine izin vermeyecekleri yüce teknik direktörümüz fatih terim'den başkası değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın