resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4341
    futboldan az buçuk anlamak şartıyla sonuçlara değil oynanan oyuna bakan pek çok kişinin gördüğü üzere bu sene çok fazla taktiksel hata yapmış hocamız. kazanınca eleştirsek takım önündeki diken alıyoruz, kaybedince eleştirsek kelle avcısı oluyoruz ama pek çoğumuzun gördüğünü söylemeye devam edeceğim.

    hocam aydın yılmaz'dan ne bekliyorsun? saha kenarında ne söylüyorsun ona ve neyi iyi yaptığını düşünüyorsun? iyi yaptığını düşünmesen bu kadar şans vermezsin diye düşünüyorum. bizim göremediğimiz senin gördüğün nedir söylesen de rahatlasak.

    kapanan takımlar kötü oynasalar dahi puan alıyorlar, öyle aman aman savunma yapmadan hem de. yedek* stoperleriyle hem de. kendi sahasına çekilen bir rakip, bir top, on tane de oyuncumuz var ama top bir türlü hızlanmıyor.

    tam hoca oyuna mücadele edecek derken bir bakıyorsun değişikliklerle oyunun kontrolünü de veriyoruz. bu sezon yaptığı değişikliklerde ciddi hatalar var. ismi fatih terim olduğu için taraftarımızın gözünde kredisi çok fazla, ben de hoca değiştirelim demiyorum zaten ama şunu kabul edin iyi top oynamıyoruz. kopuk kopuk oynuyoruz ve pozisyon üretmekte çok zorlanıyoruz. bu yavaş oyunda değil amrabat değil keita hazard gelse bile zorlanır. hala emre çolak, hala aydın yılmaz. engin baytar'ın bile yolunu gözler olduk.

    aklı olan takım bize karşı kapanır. puanı cebine koyar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın