2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi 4.Hafta Maçı
21:45 Dr. Constantin Radulescu Stadium
1 - 3
  • 100
    ne olursa olsun ilk golü yemememiz gereken maçtır. hele ki ilk yarıyı geride falan kapatırsak işimiz çok ama çok zor. ilk golü yesek bile 5-10 dk sonra hemen cevap vermeliyiz. çünkü ilk golü biz yersek adamlar taraftarıda arkasına alıp ölümüne kapanacak ve bu kez kontra atak şanslarıda olacak çünkü saha düzgün olacak öyle diyim.

    ve bu maçta artık şansında bizim yanımızda olmasını istiyorum, istiyoruz. yeter amına koyim bir gün yağmur yağar bir gün direk olur bir gün hakemi olur bizde insanız amk kanser olduk burda yaşanan şanssızlıklardan. gerekirse top oynamayalım kendi sahamıza kapanıp kontradan falan gol atalım ama bu maçı bi şekilde alalım abi. çünkü bir maçtan daha fazla birşey bu maç.

    bugün clujdan bedava bir adam verseler ilk 11 lerinden hangi oyuncuları alırsınız ? belki o forvetleri bastos. bu kadar. yani ama bizim takımdan her oyuncu cluj'da rahatlıkla oynayabilecek kapasitede. ama işte şampiyonlar ligi amk, ayrı hava ayrı atmosfer ayrı dünya. o arenada her kedi aslan kesiliyor o müzikle o coşkuyla. yapacak bişe yok. yani normal şartlarda cluj bizim ligde falan oynasa ve lig maçı oynasak deplasmanda 2-1 alırız.

    son olarak '' bence '' olması gereken ilk 11'i verim ayrılayim.

    muslera
    eboue semih cris balta

    emre çolak hamit selçuk amrabat

    burak umut
App Store'dan indirin Google Play'den alın