2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi 4.Hafta Maçı
21:45 Dr. Constantin Radulescu Stadium
1 - 3
  • 39
    kazanırsak uefa'ya kalma yolunda büyük bir adım atacağımız maç. şu anki puan durumuna göre,

    manu 9
    cluj 4
    braga 3
    galatasaray 1

    cluj'u yendiğimiz taktirde, puanları eşitleyip, ikili averaj ile önlerine de geçiyoruz. cluj'un diğer iki maçı, manu deplasmanı ve içerde braga. manu son hafta liderdiği garantileyip maça yedeklerle çıkma ihtimalinde bile cluj'a şans tanımıyorum ben. manu'nun yedek takımı bile cluj'a fark atabilecek güçte. cluj ingiltereden puanla dönemez. diğer maçta ise, kendi evinde braga ile oynayacak ve puan almak zorunda. braga gibi kontraya iyi çıkan, tam bir deplasman takımı profili çizen bir takım karşısında cluj'un maçtan max 1 puan çıkarabileceğini düşünüyorum. yesinler birbirlerini ibneler.

    bizim tek yapmamız gereken, cluj deplasman 3 puan çıkartmak. şu an bu maç, oynacağımız diğer 2 maçtan daha kritik bir. zira burda kaydedip, braga'dan ve manu'dan puan çıkarsak bile işimize yaramayabilir. bundan bir kaç sene önce manchester yanılmıyorsam 9 puan alıp, gruptan çıkamamıştı.

    şans faktörü, hakem ve boktan hava koşulları yine devreye girmezse, galibiyete inanıyorum. manu deplasmanından oynadığımız oyunu oynarsak, rahat 3 puanla döneriz.

    2.olup cl'den devam ihtimaline gelecek olursak, önümüzde 3 maç ve alınabilcek 9 puan var. olabilir mi, olabilir. 3'te 3 yaparsak çıkıyoruz. onun haricinde cluj'dan 3, manu ve braga'dan 1'er puan alarak da çıkma şansımız var ama biraz karışık. o kadar da kafa sikmicem, kısaca şöyle gösterebiliriz;
    http://1.bp.blogspot.com/.../s1600/karikatur.jpg

    sonuç olarak,

    iyiyiz ya.

    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın