resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4242
    23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçında amrabat'ı ikinci yarının başlamasıyla birlikte sol kanatta kullanmamasının sebebi, sakatlanan elmander'in yerine oyuna giren emre çolak, fiziken en zayıf oyuncumuz olduğu için, onu zeminin en iyi olduğu yerde kullanmaktı. aynı şekilde amrabat'ı, güçlü fiziği sebebiyle sahayla daha çok boğuşulması gereken tarafta tuttu bir süre. bunlar yapılması zorunlu şeyler, ekonomik kullanmaya çalıştı takımını, bir denge yaratmak zorundasınız arkadaşlar, uzun boylu adam koy kafa atsın gibi basit bir mantıkla işlemiyor bu futbol dediğiniz ve taptığınız oyun.

    emre çolak tercihinin tartışılması mümkün. fakat o da kendi içinde mantıklı bir tercih. kanatlardan iyi orta yapabilecek bir oyuncuyu değerlendirmek istedi fatih terim. rakip de bir kişi eksildiği için, göbekten ve geriden değil, kanatlardan orta yapma şansının daha mümkün olacağını öngördü.

    yine de, her şeyi geçelim şimdi..

    sahanın şurası iyiydi de o yüzden bu orada oynamalıydı falan diyoruz, farkında mısınız?

    kaç gündür takımını maça hazırlamışsın, maçın başlamasına üç saat kala zemin pürüzsüz, sonra bakıyorsun ki sahada top gitmiyor. şampiyonlar ligi seviyesinde böyle absürd durumlarla karşılaşmış bir takım ve teknik sorumlusuna suç bulmak, bence tek kelimeyle komik..
App Store'dan indirin Google Play'den alın