resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4228
    galatasaray futbol takımı üzerinde en büyük etkiye sahip kişidir kendisi. bu sebeple takımın kötü gidişinde onun payı olmaması gibi bir ihtimal yok. türk futbol tarihini değiştirmiş büyük futbol adamıdır, ama hata yapabiliyor her insan gibi.

    bana kalırsa hamiti çıkarması hataydı. maçı izlerken sakatlığı nedeniyle çıktı sanmıştım ama değilmiş sanırım. ama bu kadar şanssızlığın bir anda denk gelmesi onun da elini kolunu bağlıyor tabii ki. zaten bazı oyuncular o kadar kötüydü ki fatih terim yüzünden maçı kaybettik demek fazla abartı olur.

    buraya kadar sakince konuştum ama şimdi farklı bir konuya değinmek istiyorum. "sen ne bilirsin ki", "o eleştirilmez sen çocukken kupa alıyordu" diye her eleştiriyi susturmaya çalışan arkadaşlar (aramızda böyleleri varsa bilmiyorum ama) hiçbirimiz o sürekli eleştirdiğimiz servet kadar, mustafa sarp kadar futbolun içinden gelmedik, altyapılardaki seçmelerden çıkıp galatasaraya kadar yükselmedik. o zaman bir daha onlara eleştiri getirmeyecek miyiz? nedir beyler sizin derdiniz? galatasaray bir maç kaybetmişse ortada bazı problemler vardır ve bu hem oyuncular hem teknik heyet kaynaklı olabilir. burada tek derdi galatasaray olan biri gelip hata yaptığını düşündüğü birini eleştirecek tabii ki. lan bunu yapmayacaksak neyi tartışıyoruz biz burada, galatasaray sözlükte ne işimiz var, buranın amacı ne ?

    ha söylenen şey "fatih terim işe yaramaz kötü bir teknik direktördür." olsa haklısın, adam sadece bence hataları var, bunları yapmadı gibi şeyler söylüyor. sen gelmiş onu eleştiremezsin kimsin ki diyorsun. öyleyse uzman olmadığın, 40 yıl içinde bulunmadığın hiçbir konu hakkında konuşma, burada "şu futbolcu orta açamıyor" gibi şeyler deme. büyüklerimiz bilir biz karışamayız de otur yerinde. herkes fatih terimin galatasarayın en büyük birkaç efsanesinden biri olduğunu biliyor merak etmeyin, ne kadar şanssız şeyler yaşadığımızı da biliyor. onun hepimizden daha çok bildiği de açık ama bu onu eleştirilemez yapmıyor.

    o bizim başımızda uzun yıllar daha kalsın, hata yaptığını "düşünürsek" eleştirmek ne kadar doğalsa, ona destek olmak da o kadar şarttır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın