resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4209
    umarım "hep kendi oyunumuzu oynarız" felsefesinden vazgeçer. basın açıklamalarındaki yorumlarına kendisi de katılmıyordur. topla daha fazla oynama gibi hiçbir boka yaramayan bir istatistiğe tutunarak aynı pasif ve yavaş futbola, kapanan defansları açamamaya, kilitlenen oyunu çözmek adına taktiksel varyasyon üretmemeye devam etmez.

    demiyorum ki hep rakibe göre oynayalım. rakibi kendi yarı sahamızda karşılayalım. ama her maçın taktiği aynı olmaz, olamaz. galatasaray'a karşı dün eskişehirspor ondan önce braga kapandı. bugün cluj, yarın bi daha cluj, sonra kayseri, sivas falan da kapanacak. mesele oynanan oyundan taviz verip vermeme meselesi değil rakibin açıklarına, zaaflarına uygun bir oyun planı geliştirme meselesi. maalesef bu sezon bunu sadece ilk resmi maçımızda* düzgün yapabildik. her maçta rakip stoperlere pres yaparak ya da kanattan içeri orta yaparak sonuca gidemeyeceğimizi fark edelim artık.

    mevcut anlayışımızdan vazgeçmezsek 23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçı çok daha zor geçecek hocam. kader maçı değil diyorsun ama sezonda bundan önemli maç var mı onu söyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın