• 5449
    sözlükteki alt yapı sıkıntısıyla ilgili gs' nin ağzından yazılmış, çok içten bir entry okudum bugün ve alt yapı üzerine eleştiri yapmama kararı aldım.

    (bkz: galatasaray sözlük bağış sistemi/#1077027)

    herkesi bu kadar gıcık eden çoğu zaman yazmaktan soğutan alt yapı sıkıntısı bir süre daha devam edecekmiş, kısa vadede yapacak bir şey de yokmuş. bu sebeple artık gülü seven dikenine katlanır diyerek yazmaya devam edeceğiz elimizden geldiğince.

    ama artık galatasaray sözlük şöyle kötü, galatasaray sözlük böyle kötü diye eleştirmeyi bir bırakın artık. bu kadar kaliteli galatasaraylıyı bir arada bulduğum, kendimi ait hissettiğim yuvam dediğim yere de daha fazla laf ettirmem. (u: gs'nin yazdıklarını bilmeyen ya da durumu yeni öğrenenleri tenzih ediyorum bu arada) kimse sizi süper bir alt yapı ya da belli şeyler vaad ederek çağırmadı buraya, hepimiz kendimiz geldik hem de koşa koşa geldik aylarca yazarlık bekledik, hiç unutmuyorum 10 gün civarı cezalı olduğum bir dönem vardı 1 sene önce falan hayat durdu sanki,öyle etkilendim yazamayınca. benim gibi onlarca insan var burada onu da biliyorum.

    bu sebeple yapıcı eleştiriye eyvallah tabi ki herkes uygarca her şeyi söyleyecek sıkıntısını da dile getirecek ama kimse kusura bakmasın da bok atmayacak sözlüğe.

    mal bu! ister yazarsın ister gidersin kimsenin de umrunda olmazsın kusura bakma.

    daha iyisi yapılana kadar da en iyisi bu.

    not:bu entry hiç kimseye cevap olarak yazılmamış, son günlerde sözlük ile ilgili oluşan havadan duyduğum rahatsızlık üzerine yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın