resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4097
    arkadaş hocaya yapılan eleştirileri okuyorum herkes ayrı telde, biri diyor aydın oynatılır mı, biri diyor amrabat çıkarılır mı diğeri diyor amrabat oynatılır mı, bırakın arkadaşlar boş boş yazmayı adam yıkıntı olan takımı bir yılda şampiyonlar ligine getirdi , yıllardır süren fenerbahçe baskısını kırdı adamların statlarında kupayı aldı, tüm fenerli arkadaşlarınızla 40 yıl dalga geçecek malzemeyi verdi siz diyorsunuz ki hala o oynatılır mı bu oynatılır mı.
    benim izlediğim maçta ise;
    1.burak yılmaz aslanlar gibi savaştı çektiği şutlardan bir tanesi girse hepiniz salyanız aka aka burak yılmaz diye inletirdiniz buraları.
    2.aydın yılmaz diyorsunuz onun şutu direğe çarpıp kaleye girse burada adına naralar atar kızının fotoğraflarını masaüstü yapardınız.
    3.fatih hoca kaos futbolu oynatıyor diyorsunuz, sadece mental katkı sağlıyor diyorsunuz, o kaleden içeri girmeyen toplar çizgiyi geçse burada taşşak yalamaya geçersiniz.

    bırakın da kazanmak için bu kadar çaba gösteren takımımıza, hocamıza ve futbolcularımıza destek verelim, bu sene olmazsa da elbet bir iki sene sonra yine avrupa da şahlanacağız. uefa kupasını aldığımız serüvenede büyük bir hezimetin sonucu ayağa kalkarak gitmiştik. o yüzden edebinizle oturun ve destekleyin takımınızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın