• 223
    maç ile ilgili notlarım şu şekilde.
    1. taraftar olarak gole kadar iyiydik. sonrası maalesef organize olamayan, tek yumruk olamayan bir taraf haline döndük. bu işi akıl ile organizasyon ile çözemezsek maalesef bu böyle gider.
    2. top şansımız yoktu. gelen şut muslera'dan döndü rakibin önüne düştü. gol öncesi burak'ın anlamsız topun üzerinden atlama sevdası, dönen top ve rakip karşısında semih ve sanırım eboue'nin rakibin siyahi oyuncusu karşısında geri geri gitmeleri, fiziken zayıf kalmaları, goldeki şahsi hatalarımızdı.
    3. yeni bir hastalığımız var. kimse ama kimse ara top atmak istemiyor. illaki atacağı oyuncunun asgari 10 metre çapı boş olacak ki pas olacak. bunun adı pas hatası yapma korkusu. o sebeple toplar gidemiyor, patinaj, bol geri paslar. taç atışları bile geriye oynanmakta. halbuki ileri pas evet riskli ama uzun ortayı kafa ile alacak oyuncun yoksa tek çaremiz.
    4. ikinci gol ofsayt olabilir maçta bana öyle geldi tv den de seyretmedim, bir dahada seyretmem.
    5. evimizdeki ilk şl maçını kaybettik. ancak biz kazanmak için sevenlerden değiliz. herşeyde hayır vardır diyerek, ders almaya çalışalım. kalan 4 maçı da kazanamayabiliriz, ancak kazanacak 4 maçımız daha var. bakalım neler olacak?
    6. geçen yıl takımın beyni melo ve selçuk idi. ilerde elmander ve engin boşa kaçtıkları gibi rakibi karşılamaktaydı. bu yıl bu 4 lü ceza, formsuzluk, uzun tatil ve sakatlıklar ile aynı işi yapamamakta.
    7. şl'de kalan 4 maçımız için fatih hoca ve teknik ekibine allah kolaylıklar versin. 4 zor maç ve melo ve selçuk ikilisi başta ciddi oyuncu sorunlarımız var.
    8. şl maçında emre çolak veya aydın veya yekta oynar mı? murat hacıoğlu ön eleme maçında oynadı bu gençler de bu kadar oynamakta. 2 yıl önce emre çolak ve aydın neydi? şimdi ne oldu? arada ciddi bir fark var ancak fatih hoca en doğrusunu söylemiş arada seviye farkı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın