• 221
    galatasaray taraftarının şımarıklığının ne seviyelere yükseldiğini gösteren maç olmuştur. topu kötü kullanana homurdanan, golü atamayanı ıslıklayan, 2 maçta geri vites yapmış, takımına sahip çıkmayan bir topluluk haline gelmiş. hamit'e 2 maç önce sallayanlar bugün hamit'i arar olmuş. takım kötüymüş, avrupa ligine kalabilsek bariymiş, gerçi kalsak da orada da bir şey yapamazmışız... yahu arkadaş eleştirmeden önce maçın özetini bir daha izle. takım oynamadı mı? herkes elinden geleni yaptı. orduspor maçı gibi bir maç oynadık. şanssız. bazen o top çizgiyi geçmiyor işte. bu kadar gazcı olmayın arkadaş. 2 maç yenince rüya takım, 2 maç puan kaybedince rezil takım.

    ben takımımın mücadelesinden memnunum arkadaş! bu sene de oynadığı her maç üstünlüğünü kabul ettirdi benim takımım! bala göte gol atanlar, bütün maç savunmada bekleyip ilerideki tek hızlı adama top atıp 1 pozisyonla maçı bitiren adam benden puan alabiliyor. alsın!

    galatasarayın mücadelesiyle gurur duymayı öğrenemediysen lütfen maçta oynayan her futbolcumuzun başlığının altına girip kötüleme. farklı bir hobi bul kendine. rahat bırak galatasary'ı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın