• 218
    2 hafta önce* iyi maç, kötü sonuç, dün kötü oyun, daha kötü sonuç. yani demek ki, daha iyi maç, iyi sonuç.

    artik tek bir ihtimal var. o da 7 kasim 2012 cluj deplasmanindan 3 puan ile dönmek. bu sampiyonlar liginde 2. tura yükselmek için çok gerekli. aksi takdirde uefa avrupa kupasi için mücadele veririz gibime geliyor.

    maç için söylenecek çok $ey yok. çok iyi oynamadik. %60lik bir topa sahip olma orani ile her ne kadar iyi oynadik gibi gözüksek de, rakip 3 kere geldi ve 2 gol atti. ilk 10 dakikayi kaçirdigim için yorum yapamayacagim ve ara ara ekran dondugundan, 1-2 pozisyonu kaçirmi$ olabilirim.

    fakat net diye degerlendirebilecegimiz 1 pozisyon hatirliyorum. orada da burak pas vermeyi dü$ünmeyip, kaleye vurmayi tercih ettigi için, gol gelmedi. tercih i yanli$ degildi. fakat, madem orada vuruyorsun, gol yapmalisin!

    mesut özil ne diyor, ben daha iyi pozisyonda olan arkada$ima pas verebilmek üzere egitildim.

    yani, egitim $art!

    braga cimbom u çözmü$. kapanip, kontradan gol bulacagiz demi$ hocalari. $anslari de yaver gitti. kaliteli de adamlari var. cluj faciasindan sonra istanbuldan istediklerini aldilar.

    $imdi sira biz de. braga deplasmanindan 3 puan ile dönen balli cluj u evinde bozguna ugratip, yolumuza emin adimlarla devam etmeliyiz.

    ayriyeten, bir daha kareografi yapmayalim abi. tamam, iyi güzel de, maglup olduktan sonra neyleyim ben koreografiyi?

    en son geçen yil 22 nisan 2012 fenerbahçe maçinda koreografi yapmi$, maglubiyetle ayrilmi$tik. oyuncularin konsantresini mi bozuyor, gaz a gelip, oyuna adapte mi olamiyorlar anlamadim artik.

    tamam, koreografi olayi güzel olmu$. 6 yillik bir aradan sonra cimbom tekrardan $ampiyonlar liginde boy göstermeye ba$lami$ ve evinde ilk maçi.

    ama abi, galip gelemedikten sonra maalesef bir anlami kalmiyor. afedersin bir tarafimizda patladi güzelim koreografi!

    herfiler kalkip, koreografi vizigotlarin reconquistasini temsil ediyor deyip, ta$ak geçse, göt olup kalicaz.

    özet: cluj maçlarindan 6 puan çikartirsak tur için ümitlenecegim. braga gayet iyi bir takim. hatta bizden daha iyi bir takim. braga normal $artlarda grubu en kötü ihtimal 2. olarak bitirir ve inanin bu futbol ile $ampiyonlar liginde çok iyi bir yere gelirler. braga nin i$in bozsak bozsak, biz bozariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın