• 6103
    meselesi şu gitsin, bu gelsin meselesi değil. hâlâ ve hâlâ her şeyin tek çözümünü transferde arayanlar var. transfer bu işin bir ayağı, ama kaka gelecek, dertler bitecek diye bir şey yok. mesele mentalite meselesi, birlikte oyun oynama alışkanlığı, antrenman meselesi. galatasaray 1996'da yola çıkarken kaç oyuncusu cl seviyesindeydi? hagi, popescu, taffarel. o kadar. sen doldur boşalt yaparak nereye varabilirsin ki? selçuk inan'ı kullanamadan nereye varabilirsin? oyunun merkezindeki oyuncuyu plajdan getirerek nereye varabilirsin?

    galatasaray taraftarının önce beklentilerini realize etmesi gerekiyor. yok yarı final oynarız, yok çeyrek final oynarız. sen ilk önce avrupa'daki futbol temposuna bir alış, sonra gelir yarı final, bilmem ne. bu bir öğrenme sürecidir ve hiçbir takım bu seviyelere gökten indirilmiyor. braga'da çok mu yıldız var? kaka mı var allah aşkına... planlama var, sistem var. galatasaray'ın da ihtiyacı olan şey bu.

    çok büyük bütçeli takımlar dışında transferle bir yere gelebilen bir takım var mı? var mı böyle bir örnek? gösterin, biz de bilelim, ona göre bir model destekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın