• 212
    bu maçın kaybedilmesindeki en büyük suç kuradır. guruba manchester maçıyla başlayıp bir de yenilince eyvah ikinci maçı da kaybedersek ayvayı yeriz düşüncesi hakim oldu herkese. bu da hem oyuncularda hem teknik ekipte hem de taraftarda inanılmaz bir gerginlik yarattı. o gerginlikle de dün akşam kimse iyi değildi ne yazık ki.

    15 dakika klasik baskıyı kurduk karşıda. ama adamlar bizi 18'e yaklaştırmadılar bile. daha sonra kontralarla cevap vermeye başladılar ki bizde o zaman karşı tarafta rahat rahat kamp kuramayacağımızı gördük. selçuk yine haddinden fazla geriye gelmek zorunda kaldı. melo geçen maçlara göre iyiydi, ikinci dakikada sarı kartı görmesine rağmen. ama hem acelecilik hem de golü yememiz üzerimizdeki baskıyı inanılmaz arttırdı. maça gelen taraftar da bu gerginliğe en sessiz kalan taraf oldu.

    nur topu gibi bir arifimiz oldu hayırlı uğurlu olsun; amrabat. her maç ilk çıkan adam oluyor dakika 45-60 civarı. yahu bu adam süper oynamadı ama takımda tek fark yaratan adamdı. geriye çok yardıma gelmediği doğru ama bütün maçı karşıda oynadık zaten yahu. hele onun yerine giren isim aydın olunca kaymaklı ekmek kadayıfı oluyor.

    umut burak ikilisinden umut nedense kendini hiç ortaya çıkaramadı markaj altında ezildi. buraksa sürekli boş alanlara kaçmaya çalışıp bir şeyler yapmaya çalıştı. atamadığı pozisyonlara bakın bir tane kafa şutu hariç hiçbirisi müsait değildi hepsi zorlama pozisyonlardı. maçtan sonra ise tam tahmin ettiğim gibi burak günah keçisi olmuş. umut gibi sessiz sakin takılsaydı daha mı iyi olacaktı peki? bir de bu forvette rotasyon pek iyi olmadı sanki. 3'ünün de formu düştü gibi geliyor. birini yakıp diğer ikisiyle devam etmeyi mi denesek şöyle bir ay.

    maçta en iyi oynayan oyuncumuz eboue oldu. riera da iyi bir performans sergiledi. semih ilk golde rakibini çok pis geçirdi. dany ise iki çok kritik hatasını yaptı yine ama kalanında iyiydi. bu adam beni kanser edecek. 90 dakika çok iyi oyna, iki tane artistik haretet yapayım derken rakibi gol pozisyonuna sok.

    muslera yediği gollerde hatası yoktu hele 1-0'dan sonra çıkardığı iki pozisyon vardı ki maçın çok daha önce bitmesini engelledi.

    taraftar kötüydü, ilk 15-20 dakika harici tamamen sessizdi. terim oyuncu değişikliklerinde hatalıydı. oyuncular kötüydü. hele 1-0'dan sonra bir pozisyon vardı ki musleranın çıkardığı şutta 5-6 tane galatasaraylı topa müdahale bile etmedi tekrar vuracaklarken muslera ayak ucuyla dokundu. sadece bu pozisyon bile oyuncuların ne kadar gergin olduğunu gösteriyor.

    son olarak duran top. bu duran topu biz geçen sene selçukla kullandık ve şampiyon olduk. bu sene her frikikte burak, her korner veya faulde emre çolak. yahu kötü konuşmayacağım ama emre bütün topları ön direğe kesmekten bıkmadınmı bütün maç. bırakın şu amk topunu selçuka ya, bırakın adam kullansın artık.

    son 4 maç, üç yenilgi. henüz kaybedilmiş bir şey yok ama gidişat da pek iyi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın