• 207
    - orta sahamızın neredeyse sıfır direnç ve yaratıcılıkla oynadığı maçtır. her defasında orta sahayı çok kolay geçip ceza sahamızın önüne geldi bragalılar ve orta sahada maç boyu al gülüm ver gülüm pas yapmaktan başka bir olayımız yoktu. maçı orta sahada kaybettik diyebilirim.

    - bana göre amrabat çıktığında bitmeye yaklaşan maçtır. nitekim ilk yarı neredeyse tüm ataklarımızda vardı bu amrabat. çok etkili olmasa da zaman zaman adam eksiltti, ortalar yaptı, tehlike yarattı. kötünün iyisiydi yani. ilk yarı bir şeyler yapamasa da "yapabilmeye" en çok yaklaşan oyuncumuzdu. ikinci yarının en azından bir 15-20 dakikasında daha denenebilirdi. yerine giren aydın'ın direkten dönen şutu dışında oyuna verdiği bir katkı veya getirdiği hareketlilikten bahsedebilir misiniz? sanmam.

    - ve riera'dan sol bek olmayacağını da kanıtlayan maçtır. alan'a hemen hemen her pozisyonda yenik düştü. açın 2 golü de tekrar izleyin, ilkinde ceza sahasının içinde pozisyonu seyrediyor, ikincisinde de ofsaytı bozup bir de yan hakeme el kaldırıyor. ha hakan balta olsa farklı mı olurdu? sanmam.

    - tribünlerin uzun yıllardır ilk defa bu kadar etkisiz olduğunu gördüğüm maçtır. old trafford'taki deplasman tribünümüz bile daha iyiydi. bitime 10 dakika kalmış, 1-0 gerideyiz, takıma son gazları vereceğimiz yerde resmen mağlubiyeti kabullenmiş gibi "başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter" tezahüratı yapmaya başlıyoruz ve maçın sonuna kadar böyle gidiyor. bu neyin kafasıdır biri bana açıklayabilir mi? sanmam.

    - yıllar sonra kendi seyircimiz önündeki ilk şampiyonlar ligi maçı olduğundan mıdır nedir, fatih terim son zamanlarda görmeye alışık olduğumuzun aksine oldukça gergin ve stresliydi. nitekim bunu vücut dili ve hakemle olan diyaloglarıyla ekrana yansıttı. dediğim gibi bunun yıllar sonra kendi sahamızdaki ilk şampiyonlar ligi maçımız oluşu fatih hoca'yı da, tribünleri de ters yönde etkiledi sanırım. çok bilenmiştik maç için ama bir kez daha gördük ki bir maça bu kadar anlam yüklemek türk insanına yaramıyor, bizde ters tepiyor.

    - braga'nın da 10 kişiyle defans yapıp kontra atak dışında başka bir bok oynamadığı maçtır. tamam deplasmandasın, istediğin sonucu almak için oynuyorsun ve aldın da, eyvallah tebrik ederiz ama bir şampiyonlar ligi takımı bu kadar da çağ dışı, oyunu zevksizleştirici maç oynamasın arkadaş ya çemişgezekspor değilsin ki sen! yemin ederim midem bulanıyor böyle takımlardan.

    velhasıl kelam, iyi oynamadık, kaybettik, işleri zora soktuk ama ben yine de özellikle fatih terim'e güveniyorum. gereken dersleri çıkarıp takımı şampiyonlar ligi'nde yeniden ayağa kaldıracaktır. ha olmazsa da olmaz, onların taşşakları sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın