resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4039
    taraftarlarca çok sevilen sayılan bir hoca.

    buna kimsenin itirazı ya da tepkisi olduğunu sanmıyorum. yaşadığı 5 şampiyonluk, avrupa zaferleri vs. tartışılmaz başarıları var. bunlara da rakip taraftarlar dahil futbol aklı olan kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum.

    ama hata yapınca "hata yaptı" demek insanlara neden zor gelir hiç anlamam. kazanınca "imparator kazandı" kaybedince "takımın aklı diğer maçtaydı" demek biraz iki yüzlülük olmuyor mu?

    28 eylül 2012 orduspor galatasaray maçı için konuşuyorum. açık ve bariz şekilde hatalar yapmıştır bu maçta. semih-cris ikilisinin başlamasının daha doğrusu son 3 maçta 3 farklı stoper ikilisine şans vermesinin mantıklı bir açıklaması yok. amrabat, burak gibi oyuncuların savunmaya yaptıkları katkının düşüklüğü, melo'nun yerlerde sürünüşü vs. bunların sorumlusu kim olacak? tabii ki hoca. bunu dile getirmeyi "fatih terim istifa etsin" olarak algılıyorsan seninle konuşulacak bir şey yok demektir zaten.

    selçuk'un müthiş frikiği gol olsa kolay kolay yenilmezdik. pozisyona da girdik eyvallah. ama maçın tamamına yakınında cuper'in takımı orduspor bizden üstündü. çok daha arzuluydu. hiç hazır bir görüntü çizmedik. kafa olarak, takım olarak, hoca olarak. 2 kere 2 = 4.
App Store'dan indirin Google Play'den alın